Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Britax B-smart 4 vagy Peg...

Britax B-smart 4 vagy Peg Perego Skate babakocsi?

Figyelt kérdés

Kedves Anyukák!

Melyik babakocsit ajánlanátok egy 7 hetes babának (illetve Anyukájának :)), a címben említettek közül.

Esetleg egyéb?

Főleg autóval közlekedünk (csomagtartóba beférjen), kertes házban lakunk (tehát nem igazán mérvadó a súly, de nem baj, ha könnyű).

Szempontok:

- megfordíthatóság (kar vagy ülés)

- vízszintesre dönthető ülés

- árban 100.000Ft alatt (az első gyereknél sem használtuk sokáig a meglevőket - Graco Quattro Tour és Peg Perego Pliko P3)

Köszönöm ha hozzászólsz! :)

2015. jan. 19. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A b-smart hìresen jó. Ha nem zavar hogy a babàd nem veled szemben van.
2015. jan. 19. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Árról nem tudok nyilatkozni, mi használtan vettük bagóért, de a B-smart nagyon jó.

Illetve pont most leveleztem az ügyfélszolgálatukkal és előttük is a le kalappal (londoni központ), gyorsak és segítőkészek.

2015. jan. 19. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
A B-smart megfordítható és könnyű a vázra rátenni-levenni akár az autósülést, akár a sportrészt, akár a mózest. Bármelyik irányba nézhet.
2015. jan. 19. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
amúgy hogy szàmoltad h 100 alatt kijön?
2015. jan. 19. 14:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.

Én a B-smartnak csak a sport részét venném meg, nem vennék hozzá mózest (a sport részt is vízszintesig dönthető, ahogy láttam élőben).

Engem egy picit zavar, hogy nagyon széles a nyomtávja. Mint egy traktor. :)

Most akciós a brendonban. Így árban is ok lenne.

Találtam egy másik babakocsit is: Mamakiddies. Jó árban van a 3-as szett is.

Ismeritek?

[link]

2015. jan. 20. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!