Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen babakocsi lenne számomr...

Milyen babakocsi lenne számomra megfelelő? Gyerek ülés?

Figyelt kérdés

Kertes házban lakunk, nem kell lépcsőzni, az autóm csomagtartója nagy, az útviszonyok jók. Szeretnék olyat amit Mózes kosarkent is funkcionál, de később is jó.

Autós ülés be pedig a nagyobbat szeretném megvenni, ami tovább jo. Nektek nagy szükségetek volt a hordozóra? Vagy elég volt a nagyobb ülés is?

2015. jan. 3. 17:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

persze,ilyen is van.A lengyel közt is van xar,de a márkásabbak közt is van....de nem jelenti azt,hogy az összes lengyel kocsi xar.

Nyilván sok olyan van,amit ha ingyen adnának sem kéne...de viszont sok jó van köztük.Mi jól jártunk vele szerencsére,ellentétben a drága márkással,ezért nem tudok rosszat rá mondani

2015. jan. 3. 21:32
 12/14 anonim válasza:
A hordozóra szükség van, főleg ha kocsival járkáltok, mert az újszülötteket nem lehet ültetni, így az elején mindenképpen az kell. Nekünk Quinny Speedi van hordozóval, mózessel. Születése óta használjuk, most 1 éves múlt. Tökéletes választás volt, csak ajánlani tudom nektek is.
2015. jan. 3. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

En szinten mindig kocsival indulok itthonrol, ezert valasztottam a Quinny Buzz 4 Xtra babakocsit.Olyan kocsit szerettem volna, amit valoban tudok 1 kezzel iranyitani mikozben fogom a nagyobb gyerek kezet, konnyu nyitni-zarni es nem szorulok vele segitsegre az autoba ki-be proceduranal.

Nekunk nagyon hasznos a hordozo, szinte mindig alszik benne, igy mikor csak bevasarolni megyek azt teszem ra a vazra.A vaz magatol kinyilik, a hordozo pedig egy mozdulattal csatlakoztathato vagy leveheto rola.

A sport reszbe vehetsz from birth inlay-t,igy az is ujszulott kortol hasznalhato ha nem szeretnel kulon mozest.

Minden szempontbol meg vagyok elegedve vele,meg a 8 eves fiam is ossze tudja zarni es kinyitni:-)

En is nezegettem a Chicco Urban-t, de nem olvastam rola egyertelmuen pozitiv kritikakat.A sportresz pedig kenyelmetlennek tunik nagyobb babanak.Mas hasonlo babakocsikat is neztem,volt amelyiket kiprobaltam, de nem tuntek tul praktikusnak autozashoz.Nekem mindenkepp 2 emberesnek tuntek ha a nyitas-zaras, kocsiba be-ki procedurat vegig gondoltam, mindezt esetleg egy siro babaval.

2015. jan. 4. 00:52
 14/14 anonim ***** válasza:

orbit baby stroller

Mamas and papas urbo2

Stoke

Bugaboo

2015. jan. 7. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!