Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Van valakinek caretero scope...

Van valakinek caretero scope autósülés 0-25 kg-os?

Figyelt kérdés
Véleményetekre lennék kíváncsi, mennyire szereti a gyerek, mennyire tartjátok biztonságosnak, ki hogy köti be?

2015. jan. 3. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk van, én szeretem.

Mivel több kocsiban használjuk, így sokat kell ki be rakosgatni.

Fiamnak is megfelel.

Balesetünk szerencsére nem volt, így a biztonságosságáról nem tudok nyilatkozni.

2015. jan. 5. 11:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Menetiránynak háttal használjátok, vagy csak előre? Be tudod úgy kötni, hogy egyáltalán nem mozog az autóban? Nekünk eléggé instabil. Furcsa nekem, hogy a gyerek feneke alatt megy az öv.
2015. jan. 5. 22:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Mivel ezt vettük hordozó után, így nem is tudom, milyen a többi.

Egyik kocsiba használtuk anyósülésen fordítva, de akkor a sofőr nem sok mindent lát a jobb tükörben...

Kicsit mozog, de ez függ az üléstől is. A suzukiban kemény, abban alig (szinte semmit). Ladában rugós az ülés, abban jobban mozog.

2015. jan. 6. 17:30
 4/4 Lallie válasza:
Mi is hordozó után vettük és így már látom, hogy fél évesnél fiatalabb babát nem ültetnék bele. Nem a párnázottsága miatt, mert az sokkal jobb, mint amilyen a mi hordozónké volt, hanem azért, mert háttal bekötve majdnem ülő helyzetben van benne a baba, hiába van teljesen megdöntve, ugyanis az autó ülése eleve befelé lejt, így a két dölésszög kb kiegyenlíti egymást. Úgy sejtem, ez a többi hasonló autósülésnél is így lenne. Egyébként szeretjük. 😊
2015. jan. 31. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!