Hordozós anyukák: eddig elöl hordoztam, de már egy éves, hátra kéne tennem, de úgy nem látom, és ez zavar. Könnyű megszokni?
Figyelt kérdés
Még sosem kötöttem hátra, valahogy nem volt szem előtt, nem tudom úgy ölelni és ez zavar. Könnyű megszokni? Olyan távolinak érzem úgy, de már 11 kg, elöl nagyon nehéz. Kicsit tanácstalan vagyok, mert valahogy nem tudom elképzelni, hogy hátra rakom és megyek, olyan személytelennek, távolinak érzem. Nem találom a megfelelő szót, de megértitek, mire gondolok? (csatos hordozónk van amúgy)2014. dec. 9. 11:04
11/12 anonim válasza:
Ja nekunk is csatosunk van. Csipon nagyon nehez mar. Egyebkent ha oldalra forditom a fejem latom a fiam kis nyujtas nem art :)
12/12 anonim válasza:
Nálunk is dettó ugyanez a helyzet.
Próbálom itthon megszokni, pl úgy mosogatok vagy teregetek, hogy a hátamon van. Ki még én se mertem vinni, de a tükröt meg a kirakatot már én is kinéztem magamnak... Ha van apuka is itthon, akkor babakocsizunk (összerakás- lépcsőn cipelés miatt), de viszem a mei tai-t is, mert a kocsit nem csípi sokáig az úrfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!