Tényleg balszerencsés úgy vásárolni babaholmit, hogy nem vagyok terhes még?
Most van egy kis pénzünk, és vennénk babakocsit, meg pár babaholmit. Aztán becsomagolnánk, és eltennénk. Mindenki azzal jött, hogy mekkora szerencsétlenség úgy venni ilyesmit, hogy nincs baba. Hát én ebben nem hiszek. Én abban hiszek, hogy inkább most vegyem meg, mint akkor, amikor itt a baba, de nincs pénzem.
Ti mit gondoltok erről?
én sem a balszerencsés, hanem inkább az "értelmetlen" szót használnám rá... Ha van most pénzetek babaholmira, akkor azt szépen be tudjátok tenni a bankba, leköthetitek, és akkor még kamatozik is valamennyit, mire odakerül a sor, hogy felhasználjátok.
Lehet az ízlésed is megváltozik mire várandós leszel, aztán majd bosszankodhatsz, hogy nem veheted meg azt, amit éppen hormonoktól túlfűtve kinéztél és imádsz (csak magamból indulok ki, utálok vásárolni, de terhesen olyan szinten bele tudtam bolondulni dolgokba, hogy azt leírni nem tudom...), mert már ott van rég megvéve és elcsomagolva az adott babakelengye.
Szia! Mintha a nővéremet hallanám, 6 évvel ezelőtt! Ők jól bevásároltak babacuccokat, semlegeseket, hogy mindenképp király legyen. Vettek babakocsit, légzésfigyelős bébiőrt, ruhácskákat. Közben a férjének lett egy remek új állása, 150 kilométerrel arrébb, költöztek. Vitték a cókmókot, a babaholmit. Aztán 3 évvel később úgy döntöttek, most már itt az ideje a babának, megvan az apparátus. Elég hamar sikerült is nekik, csakhogy közben ugye elköltöztek, és tömegközlekedéshez, belvárosba, sima utakra választott kis kerekű, kompakt babakocsi a külváros nehéz terepén használhatatlannak bizonyult, rázott, zötyögött. A hóról már nem is beszélve... Plusz addigra lett autójuk, aminek a csomagtartójába nyilván pont nem fért bele normálisan, meg nyilván utólag hordozót már nem lehetett ahhoz a gyártmányhoz beszerezni boltból. Az akkori élethelyzetükhöz tökéletes választás volt, de a babvállalóshoz a lehetséges legrosszabb.
Én azt gondolom, a babaágy, a pelenkázó sokkal jobb választás, ha mindenképp erre el akarod költeni a pénzt és nem elrakni. Néhány év alatt nagyon sokat változhat a te hozzáállásod is, a körülményeitek is, meg persze a babakocsi kínálat is.
Kellemes bevásárlást :)
Szia!
En a balszerencseben nem hiszek, de:
Nem biztos,hogy jo otlet elore megvenni, mi lesz akkor, ha odakerulsz es meggondolod magad, pl a babakocsi nem a legmegfelelobb, mast kepzelszel stb.
Inkabb tedd felre a kelengyekre szant penzt, es gyuts... persze, ha olyat talalsz,ami jo arban van, es 1000%-ra veszed, hogy kesobb is igy gondolod,akkor jo.
En pl gyujtok. Kiszamoltam,hogy kb mennyire lenne szuksegem, es elkezdtem gyujteni.
Hogy micsoda egy vészmadar emberek vagytok. Ki kerdezte hogy mi lesz akkor ha nem lehet gyerekem es megveszem a babakocsit.
Hogy lehet ilyeneket írni?
A tobbi normalis valaszolonak koszonom a hozzaszolasokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!