Nektek mennyi időbe telt eldönteni, hogy melyik babakocsit vegyétek meg?
Olyan telített a babakocsipiac, hogy már teljesen összezavarodtunk, hogy milyet vegyünk.
Fontos lenne az ár érték arány. Jó minőségűt szeretnénk venni, de 70.000 ft-tól nem szeretnénk többet kiadni érte. Ti milyet vettetek és hol?
Ja, valami noname kocsi volt 14 évvel ezelőtt, 17.000 Ft-ért.
A 2. kocsit használtan vettem, Graco volt, 5.000 Ft, 11 éve.
Ennyi pénzért újonnan csak lengyel kocsit kaptok (itt a kinézeten kívül más különbség nincsen, egyforma a minőségük: sz@r).
Használtan viszont ennyiért nagyon jó minőségi babakocsikat lehet kapni. Az meg hogy milyen legyen az attól függ, hogy milyenek az igényeitek, milyen elvárásoknak kell, hogy megfelelnie.
Meg mindig keresem a megfelelot.. :)
27hkm
A 3.-nak igaza van, kivéve a zárójeles részt :) Van minőségi különbség a lengyel kocsik között is. A Raf-pol-ra és a Kunert-re sok a panasz, a takó-t nagyon dicsérik, és nyugatra is viszik.
Én újat szerettem volna mindenképp, de nagyon jókat lehet használtan is venni.
Rengeteget böngésztem és kérdezősködtem utána, mivel élőben nem tudtam megnézni, vidéken nagyon kicsik a készletek.
Rendeltem a babymarket.hu-n, előtte emailben kikértem a véleményüket 3 típusról amit kinéztem, leírtam, hogy nekem mi a fontos, nagyon korrektül válaszoltak.
Végül Tako mohican lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!