Mit gondoltok erről a babkocsiról?
Ezt javasoltak.
Beleférni belefér, bár nem bánnám ha valami olcsóbbat találnék...
Nálunk macskaköves és kavicsos út van. Én direkt ezért jó nagy felfújható kerekűt vettem, sport babakocsi volt (de rendes négy kerekű). Újszerű állapotban, de használtan.
Ezt a babakocsit egyáltalán nem ilyen utakra tervezték, barátnőmnek ilyen volt :(
Kunnert kocsik nagyon szépek, nekem nagyon tetszenek, a színes pöttyös a kedvencem. Bátyáméknak az volt, az első kocsijuk és sajnos nagyon hamar tönkrement. Mástól is hallottam már rosszat és persze jót is róla. Úgyhogy én azt nem emrem bevállalni.
Nekem az espiro vector air tetszik még nagyon, de félek, hogy az is akadna a macskakőben. Elég kicsinek tűnnek a kerekei.
Quinny kocsikról tudtok véleményt mondani?
Köszönöm a tanácsokat, akkor erről a kocsiról lemondok. Nem az ára, hanem a nem megfelelősége miatt.
Bár a lengyel kocsikat nagyon leszólják, nekem bejött :) Mi ilyet használtunk: [link]
Tuti jó macskakőre, rugós, amin állítani is lehet. Nem rázza össze a Picit.
Ha összejön a második baba ő is ezt fogja használni. :)
Szerintem felesleges drága kocsit venni, mert nem tudhatod, hogy a babád mennyire fogja elviselni, kihasználni. Sok gyereket látok, akik még 3 éves korban is a kocsiba ülnek, az én fiam pedig másfél évesen már csak hisztizett, ha beleültettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!