18napos 4kg-s kisfiamat szeretném hordozni. Milyen hordozót vegyek? Használtan vennétek?
Nekem is Nandum van :)
Azt mondják, nehezebb vele kötni mint a többivel, nekem nincs összehasonlítási alapom, mi újonnan vettük, jobban jártunk volna ha mi is használtat veszünk, de mivel minden nap használom, ezért hamar betört könnyű vele kötni. Más anyukák is mondták, hogy ahhoz képest, hogy Nandu milyen puha :)
Szerintem jó választás első kendőnek.
Méretnél azt is vedd figyelembe, hogy milyen kötéstípusokat szeretnél használni, minél hosszabb, annál több kötést tudsz vele. Én 172 cm vagyok és 62 kg, nekünk L-es méret van, nekem az eddig próbált kötésekhez mind elég volt.
Vagy még ezt is találtam, ami tetszene, meg karikás is és talán könnyebb így felvenni.
Ezzel az az egy bajom van, hogy én Szegeden vagyok, a termék meg Pécsen, így nem tudom kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!