Megnéznétek ezeket a gyereküléseket?
Ha valakinek volt/van valamelyik, tapasztalat róluk. Ezeket néztem ki és tapasztalat hiányában nem tudok dönteni.
1 éves a lányom, 9 kiló. Stabilan ül.
Ezek mind 18 kilóig vannak. Nézzek 25-ig, vagy ez így jó?
Én ezek közül a Römert venném, nálunk jól teljesít, mondjuk nekünk a 15-36 kg-os van a nagyobbik gyereknek. A kicsinek Besafe van, a nagyobbik is ezt használta, nekünk nagyon bevált, nagyon könnyű bekötni és az övet sem kell a gyerek alól kotorászni, két mágneshez egyszerűen odatapasztod és kész. Ha érdekel, nézd meg ezt is esetleg:
Köszönöm a segítséget.
Kislány ő is. :)
A Besafe üléseket is néztem, de csak neten. Az a baj vele, hogy itt csak a Brendon érhető el, netről meg nem akarok rendelni épp a próba miatt. Ráadásul ahhoz elég drága, hogy lutri legyen.
Szia!
Nekünk van egy Römer 9-18-asunk (utolsó link). Nagyon szeretjük, már a második gyerkőc használja. Nekünk kifejezetten a nagy fejpárnák tetszenek, mert így nem nyaklik le a gyerkőc feje. Biztonságos, stabil ülés.
A fiunk mondjuk már 2,5 évesen kinőtte hosszra, a lányunknak szerintem jó lesz még 1-2 évig, mert ő elég picuri (83cm és 10,5kg 2 évesen). Most emeltük neki a 2. pozícióba a fejrészt.
Esetleg nézz körül a 0-18-as kategóriában is. Ott nekünk szimpi a Maxi Cosi Opal, Maxi Cosi Milofix, Concord Ultimax. Ha a lányunk sokáig használja még a mostani ülését, kell majd egy új ülés, mert nemsokára érkezik a 3. baba. A hordozót 10 hónapig, illetve 1,5 évig tudtuk használni.
Ezek közül a maxi cosi, vagy a Römer, mindkettő nagyon jó.
9-25-ösből (ha gondolkozol rajta) a Casualplay-t ajánlom. Nekünk ez van: [link]
De őszintén szólva én egy 1 éves gyereket 0-18-as ülésbe tennék, menetiránynak háttal. Pont határeset a kora miatt.
Köszönöm. Tényleg sokat segítettetek.
Voltam a boltban, és kipróbáltuk az üléseket. Egyértelműen a Römer jött be a felsoroltak közül. Jó is, kényelmes is, tetszik is. Azonban mégsem vettem meg, mert volt még egy PegPerego 0-18-as, amire ott figyeltem fel. A neten meg sem néztem, mert ezt a súlykategóriát kihagytam, de tetszett az is. Különösen a légáteresztő ülés. Így viszont még bizonytalanabb lettem, mert jó lenne sokáig használni, de attól tartok, hogy ez a 18-as nem hosszú távú befektetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!