Szerintetek az ciki hogy anyu olyan gyerekülést vett nekem amibe benne vannak az övek?
nem ciki az, hogy biztonságosan utazol :)
viszont nem nagyon értem miért, 11 évesen kötve hiszem, hogy annyira alacsony vagy, hogy kell az ülés saját öve!
mekkora vagy?
nekem 5 éves a fiam, 118cm és már az autó övét használjuk, az ülés csak megemeli (és persze oldalról védi), hogy jó helyen menjen az autó öve. egyébként az ülés öve a válla alól jött már, ezért kellett kivennünk, mert akkor már nem lehet használni. neked a vállad fölött jön az öv ha bekötöd magad?
Nem tudom, mennyire ciki, de sokkal biztonságosabb, mint az autó öve. És sajnos szorosan kell meghúzni.
Milyen ülés?
Szerintem anyukád beteg, mániákusan félt, hogy valami bajod lesz autóbaleset során. Ez nem egészséges, neked a 15-36 kg-os ülés is elég, sőt, ha elmúltál 135 cm, akkor ha jól tudom, magasító is elég.
Cikinek nem ciki, csak a haverok előtt, ha meglátják, amúgy biztonságos, de szerintem nem normális dolog 11 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!