Melyik a legnagyobb többfunkciós babakocsi?
Fél évesen egyik baba sem fér el a mózesben overálban.
A quinny babakocsira tehető Mózes a legnagyobb, amivel eddig találkoztam, s a maxi cosi hordozó, abban még az 1 éves fiam is elfér
Szia! Nekünk ilyen van/volt:
Mózesünk ugyan nem volt, de vízszintesig dönthető, és nagyon jól téliesíthető. Toltam terepen is sokat, nem volt gond.
Nem tudom, h Magyarorszagon lehet-e kapni, de az icandy markaju babakocsikrol van a legtobb jo velemeny. eleg draga, de tobbfunkcios, tobbfele ules van hozza es nagyon praktikus! Raadasul egesz kicsire ossze lehet hajtogatni.
Nekunk ikerbabink lesznek es ilyet vettunk, m igy is olcsobban jottunk ki, mintha vettunk volna kulon babakocsit, babahordozot, autosulest es mozeskosarat. A babakocsival minden egyutt van.
Ez az iker valtozat: [link]
Es ez a szimpla:
Mi ezt használtuk, Lábzsák van mind 3 részhez. Nagy volt a kisfiam (4200g született) . Nagyon megvoltam vele elégedve. A kedvencem a mózes meg a bébihordó volt. Imádtam.
De szerintem az ilyen típusú babakocsik többnyire nagyon hasonló méretűek lehetnek. Csak más a gyártó. Én is nagy kocsit kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!