1/4 anonim válasza:
Én második gyereknél vettem sokadik babakocsinak egy ehhez nagyon hasonló, no name babakocsit, kb. 10.000 forintért.
Sok-sok funkciója hiányzott, amit akkor már nem is akartam használni, mert nagy volt a gyerek, nem volt rá szükség. Ettől eltekintve viszont nagyon strapabíró volt, legalább 2 évig bírta úgy, hogy nem kíméltük, kicsit sem. A nagy sokat utazott a tolókarján, a kosárban alul, ha olyanja volt.
És úgy ajándékoztuk tovább, hogy az égvilágon semmi baja nem volt.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Akkor úgy gondolod,hogy ez egy kevésbé funkcionáló kocsi úgymond?5 hós babának kellene,aki kinőtte a mózest,de a kagylós sportrész még nem alkalmas neki.
2014. júl. 19. 11:16
3/4 A kérdező kommentje:
Mi az a funkció amit hiányoltál belőle?
2014. júl. 19. 11:20
4/4 anonim válasza:
Nekem az hiányzott volna, ha kisebb lett volna a babám, hogy nem olyan zárt. Nem olyan körülölelős védős.
Ezen a képen nem látom jól, de a miénknek pl. a kupolája nem csatlakozott a háttámlához, csak rálógott. Ezt nem tudom értelmesebben leírni. Ezt nagyon hiányoltam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!