Melyik babakocsit vásároljam az alábbi szempontokat figyelembe véve?
Szeretnék tapasztalt anyukáktól segítséget kérni, mert már megjártam pár babakocsival..
ami fontos:
bolygosítható első kerekek
nagy bevásárló rész
egykaros
könnyű váz
Volt egy quinny buzz kocsink, nagyon nem volt jó, hogy alulra semmi nem fért be, aztán volt quinny freestyle babakocsink, annak jó volt a bevásárló része de dög nehéz volt, legutóbb pedig espiro vectort vettünk, az alja szintén nagyon kicsi, de gondoltam ellensúlyozza sok más jó tulajdonsága. tényleg könnyű volt csakhogy a mózest már kinőttük, a sportba nem tudom még beletenni, mert nem tud ülni, és nem a háttámlája dönthető, hanem az egész sport.
segítsetek kérlek!
szia! erről a babakocsiról eddig én elég sok jót hallottam nekünk nem ilyenünk van de elég sok ismerősömnek van és dicsérik szerintem elég nagy alul a bevásároló rész is, könnyen irányítható és nem is nehéz, bár kinek mi a nehéz :)
Quinny senzz!
Csak a háttamlája dől.
Könnyű.
Bevesárló kosárba befér 20 bébiételt, vagy 1 kenyér, 1 tej, felvágott sajt, joghurt....
Nagyon szerettem, szuper kocsi!
Abc design cobra.
Nekünk az van, imádom. Gyerekkel együtt is felteszem a lépcsős buszokra is, a lépcsőházba is felhozom a lépcsőkön. Nagy kosara van, úgy meg szoktam pakolni, hogy ihaj :)
Nagyon könnyű irányítani, egy kézzel is!
Mondjuk a sport része ennek is kagyló ülés, és úgy dönthető az egész. De teljesen döntve kb olyan mintha a bébihordozóban lenne. Az én lányom sem tud még ülni, de már egy hónapja a sportot használjuk. Most 9 hónapos a kisasszony.
5-ös vagyok.
Azt még elfelejtettem mondani, hogy nekem a védőnő mondta, hogy rakjam át a sport részbe, mert amilyen mozgékony simán ki tud fordulni a mózesből. A sportba meg ugye be lehet kötni. Mondtam neki, hogy nem csak a háttámla dönthető, vagyis nem lesz teljesen vízszintes, azt mondta nem baj, nyugodtan tegyem bele teljesen döntött pozícióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!