A felsoroltak közül melyik a legjobb babakocsi mindenféle szempontból?
Icandy peach,Stokke,Bugaboo
A legjobb minôségek úgy láttam, hogy ezek. Nem sokára megérkezik a baba és szeretném a legjobbat legpraktikusabbat,legkényelmesebbet biztosítani neki.Tapasztaltak véleményére lennék kiváncsi.Sokáig szeretném használni nem akarom cserelélgetni és eladni a kocsit és terepen is birja.
Még valami eszembe jutott, az utolsó válaszoló vagyok.
A bugaboo cameleon 3 nem nehéz, az egyik legkönnyebb babakocsi a kategóriájában... szintén videon, neten az anyuka gyerekkel együtt a hónaalá kapja és felviszi a metró lépcsőjén...
"Hát, nem értem, hogy aki azt írja, hogy ezek nem szolgálják a gyerek kényelmét, azok láttak-e már élőben, esetleg használat közben bugaboo-t vagy stokkét..."
Stokket láttam. Rossz volt nézni ahogy remeg ott a magasban a gyerek a hepehupás rossz úton.
Persze ha pláza gyereket akar valaki nevelni, akkor oda a lehető legtökéletesebb babakocsi.
Nekünk, mint írtam nem a Kérdező által felsorolt babakocsik vannak, de amikor kiderült, hogy 20 hónap lesz a gyerekek között, mint egy lehetőségként szóba került a Bugaboo Donkey tesóverzióban.
A váz kifejezetten tetszett, de mikor a sportrészhez értünk, amit egy Cameleonon próbálhattunk ki, mondtam, hogy köszönöm nem kérem. Az akkor 1,5 éves fiam úgy ült benne, mint egy kötözött sonka, pedig tavasz volt. Azért közel 400e Ft-ért elvárnám, hogy kényelmesen üljön.
Igaz, hogy a Cameleon első kerekét le lehet cserélni, de a téli kerék fix, azzal nem leányálom a közlekedés, és ha bolygókerék kerül hátra akkor sem.
A Stokkét élesben nem próbáltam, viszont többször álltunk úgy, hogy volt mellettünk egy. Illetve bababoltokban is meg lehet alaposan nézni. Talán a lányom, aki elég picuri tudná használni, de a fiammal aki ráadásul téli, már 1 évesen cserélni kellett volna a kocsit.
Ha magasak vagytok, akkor ezek nem feltétlenül nektek való kocsik.
Nyilván 100% tökéletes és mindenkinek megfelelő babakocsi nincs.
Nekem a bugaboo élőben nagyon meggyőző volt. Nem tűnt szűknek egyáltalán, sőt... nekem a korábbi babakocsiaimhoz képest még szinte szélesnek is tűnt.
De ízlések és pofonok.
Azt viszont nagyon nem értem, amikor valaki csípőből úgy reagál, hogy csak a szülő igényeit elégíti ki, és a gyerekére nincs tekintettel.
Tény, hogy ezek felső kategóriás babakocsik, és - bocs - nem a lakótelepi kismamák a célközönség. De csak ezért azt írni, hogy nem praktikus, és gyakorlatilag elítélendő aki ilyet választ, és el is áshatja magát, mert még meg sem született a gyereke, de már alkalmatlan a gyereknevelésre, hááááát, kicsit túlzásnak tartom.
Én még olyan stokke vagy bugaboo babakocsit használót nem hallottam, aki azt mondta volna, hogy lecserélte, mert utálta. És még ha van is ilyen, a többség szereti ezeket a babakocsikat, mert tényleg profi módon vannak összerakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!