Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Használt valaki Peg Perego...

Használt valaki Peg Perego AT4-et?

Figyelt kérdés
Lehet hozzá csatlakoztatni Navetta mózest, ha igen, hogy? Olvastam, hogy az első kerekei együtt fordulnak (nem bolygók), de hogy lehet fixből átállítani, hogy forduljon? Tudja valaki? Segítsetek! Nagyon tetszik a kocsi, csak nem tudjuk, hogy ezek lehetségesek e. A válaszokat köszönöm.

#Peg Perego #peg perego at4
2014. júl. 11. 21:52
 1/1 anonim válasza:

Szia! Nekünk ilyen kocsink volt, én nagyon szerettem, csak ajánlani tudom. A kerekeit egy, a váz baloldalán (kb a tolókar tövénél) található kétállású gombbal tudod fixálni, nem kell a kerekekhez érni, csak egy mozdulat és már fix vagy oldott állapotban vannak.

A hordozó vagy mózes rögzítésére pedig az ülésen, az ülésbe rejthető kis karok szolgálnak, ezeket fel lehet nyitni, le lehet csukni, a hordozó alja úgy van kialakítva, hogy ezekre a karokra pattan rá, nekünk mózesünk nem volt hozzá, (nem kellett, mert a kocsi teljesen vízszintesbe dönthető) így a Navettában nem vagyok biztos, de úgy tudom, ugyanolyan az aljának a kialakítása mint a horodzóké.

2014. nov. 12. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!