Szerintetek mennyit ér ez a babakocsi?
11/22 A kérdező kommentje:
Akkor bézs nem értem most miért kell kötekedned!!Vedd meg akkor ha neked tetszik!!
2014. jún. 27. 11:56
Egyik barátnőméknek ilyen babakocsijuk van, szintén világos színben, de nem koszos, és nem is tisztogatja állandóan. Viszont tényleg csak hibátlan útviszonyokra jó, mert rettenetesen inog, csörög-zörög. Mintha szét akarna esni a gyerek alatt. Szóval én nem adnék érte szinte semmit, mert rossz érzés benne tolni a kicsit :(. Előnye,h viszonylag könnyű, kicsire össze lehet csukni és tényleg szép. Mielőtt megrendelnéd, próbálj ki egyet. Barátnőmék az Elefániban vették Budaörsön.
2014. jún. 27. 11:58
14/22 A kérdező kommentje:
Nem kötekedem, de tényleg más a fehér és a bézs.
Attól, hogy valakinek világos babakocsija, nem jelenti azt, hogy koszos babakocsiban ül a gyerek
15/22 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy tetszik-e, hanem, hogy mennyit ér
Ó meg még le is pontozol hát szép vagy mondhatom!!vedd meg annyiért amenyid van de utána ne ide gyere sírni!!!
2014. jún. 27. 12:50
Nem bonyolult dolog ez. Mivel használt, az eredeti ár felét éri maximum, ha nincs hibája.
A garancia nem sokat ér ebben az esetben, hacsak nem máris használatba kerülne a kocsi. Ha most félidős a kismama, már alig tudná kihasználni, ha mégis probléma lenne vele. Persze kérdés még az is, hol vásárolták, van-e helyi szerviz vagy utazni kéne vele.
Ráadásul igaza van az előttem szólóknak, hogy számít a szín egy babakocsi értékének megállapításánál, hisz ez a világos bézs szín tényleg csak ünnepnapi babakocsinak való.
Tehát 60-70ezer között van a reális ára.
(az eladó másutt is hirdeti, 92000-ért, sztem ennyi a minimálár is)
2014. jún. 27. 12:57
Én 100.000 Ft-ot már nem adnék érte, mert akcióban most 120.000 Ft az új. 80.000-ig mennék el. Egyébként nekem nagyon tetszik, nekem is három gyerekem van, ha lenne negyedik, én is ilyet vennék ( nemrég nézegettem, baráti körben baba jön, és felmerült a babakocsi kérdés.)
2014. jún. 27. 13:06
19/22 A kérdező kommentje:
Miért kell majdnem minden kérdésben a pontozást taglalni?
Majdnem minden kérdés válaszaiban felmerül, hogy ki pontozott és hogyan
Szia! Szerintem ez egy praktikus, jo kocsi. Akar bezs,akar feher. Ha az uj ara 140.000 Ft, akkor fel aron realis hasznaltan. Cam mulrifunkcios kocsikat (nem pont ezt a tipust, de esernyore csukhatot, 3 reszest, krem vagy drapp, tehat vilagos szinben, igaz kovek nelkul) ujonnan mar 90e Ft-ert tudsz venni. (pl. Az Elefaniban)
2014. jún. 27. 14:53
Kapcsolódó kérdések: