Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Raf Pol Twistről vélemények?

Raf Pol Twistről vélemények?

Figyelt kérdés
2014. jún. 20. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem az volt, 7 hónap után megszabadultam tőle és vettem egy sportkocsit. Nehéz, nehezen irányítható, szakad, kiesnek a csavarok, 2 hónap után a kupolája nem állt meg. Nagy és ezáltal a babának kényelmes, de ennyi a pozitívum. Összességében rossz kocsi, nem ajánlom.
2014. jún. 20. 09:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Hasonlót néztünk ki. A boltban alig lehetett tolni, állandóan szorult a kereke, a mózes rész lötyögött.

Olcsó, és rossz.

Ráadásul nagyon nehéz.

Többfunkciós babakocsit kerestek?

2014. jún. 20. 09:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen többfunkciósat szeretnénk.

2014. jún. 20. 09:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Anmar Hilux babakocsit vettünk, igaz, használtan, barátoktól.

Nagyon jó kocsi, könnyű használni, könnyű a mózest, sportrészt, hordozót cserélni, strappabíró, de ugyanakkor nincs nagy súlya.

Amikor barátnőmmel mentünk sétálni, bárhol elgurult, mert nagy a kereke.

2 év után ugyanúgy néz ki, mintha új lenne, egy karcolás nincs rajta, pedig a kisfia nem nagyon akart megmaradni a kocsiban, folyton ficánkolt.

Most egy másik ismerősöm Raf Polt vett. Mi is először azt néztük, de alig vette meg, máris panaszkodott rá.

Igaz, egy új Anmar Hilux egy kicsit drágább kategória.

2014. jún. 20. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!