Vettünk egy használt babakocsit Pierre Cardin Paris 3 in 1. A mózesról és a hordozóról nem tudjuk levenni a szövetett, az előző tulajtól azt a válasz kaptuk, hogy ő nem mosta azokat a részeket. A vázzal együtt hogy a ménkűbe mossam ki?
Figyelt kérdés
Tényleg van olyan babakocsi amiről nem lehet csak szövetet bizonyos részeket leszedni?2014. jún. 19. 19:49
1/8 anonim válasza:
Írj típusszámot, vagy keress róla képet. Nagyon sok féle van. Az enyémről például le lehet cipzárazni, a sógornőmékéről le kell csavarozni.
2/8 anonim válasza:
A mózesről a külső részt nálunk sem lehet levenni, de a hordozóról igen.
4/8 A kérdező kommentje:
mi a fej résznél akadtunk el de úgy nézzük a párommal hogy szegecses :(
2014. jún. 19. 20:18
5/8 anonim válasza:
Fogod a vizet, mosószert, szivacsot és nekiugrasz. Nem minden babakocsiról lehet minden szövetet levenni. Azt így mostam én is. Jó alaposan kisúroltam, átmentem rajta sima vízzel is, aztán ki az erkélyre és száradt.
6/8 anonim válasza:
Gôztisztítóval szoktak ilyeneket takarítani.
7/8 anonim válasza:
Szivaccsal, mellette vödörben víz, tehetsz bele mosóport is vagy a gőztisztító. Én is így szoktam, nem lehet minden fajtáról leszedni a huzatot. Nekünk espiro magic van, annak sem leszedhető a huzata. Mosás után kiállítom a napra fél nap alatt megszárad.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :) Valahogy megoldjuk! :D
2014. jún. 20. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!