DORJAN DANNY SPORT babakocsiról mi a véleményetek?
Szia!
Nekünk ilyen van. Nemsokára a 3. gyerkőc fogja használni. Összességében mi nagyon meg vagyunk elégedve vele, szeretjük. Vannak előnyei és hátrányai.
Előny:
- minden eleme tágas, sokáig használható
- minden elemhez van lábzsák
- tágas a bevásárlórész
- a nagy kerekekkel bárhol elmész (mi Bp-n használtuk, és soha semmi akadály nem volt - útépítés, villamossín, rossz járda)
- könnyű irányítani
- fixálható az első kerék, így altatáshoz jól lehet használni (pl. én altattam úgy a nagyot, hogy kerék fixe, én a nyugágyban olvastam)
- a sportrész kupolája jó nagy, védi a gyerkőcöt
- könnyű tisztán tartani az egész huzat levétele nélkül is
- jó, hogy két irányból lehet az elemeket feltenni, nálunk sokáig a sportész velem szemben volt, mert engem akartak látni
- strapabíró (nekünk volt hozzá csatolva egy pótülés, és ugyanúgy gördült, mint simán)
- a sportész háttámlája és lábtartója külön dönthető, így a nagyok mindig vízszintesen aludtak, nincs az égbe a lábuk
Hátrány:
- alapvetően nagyobb kocsi, így ha napi szinten lépcsőzni kell vele és emelgetni nem a legjobb választás (pár lépcsőn le lehet menni vele emelés nélkül is)
- napi szintű nem alacsonypadlós tömegközlekedéshez nem a legjobb, mert egyedül nem nagyon lehet feltenni (én mindig segítséget kértem)
- a bevásárlórészhez a hozzáférés lehetne egy kicsit praktikusabb, de megszokható
- a sportész háttámlájának döntése lehetne egyszerűbb, de mi hamar megszoktuk
- nagy helyet igényel, főleg kocsiba (nálunk majd az egész csomagtartót elfoglalta - Ford Fusion), ráadásul az összecsukás csak elemenként lehetséges.
Összességében inkább pozitív. Bár nekünk "csak" két babakocsink van, a Dorjan meg a pótülés (ez babakocsi is lehet), de a mai kínálatot elnézve, lehet, hogy újra ezt vennénk.
És van olyan kocsi amit ajánlani tudnál?
-Ami 4 kerekű, bolygós, de nem dupla..
-könnyű váz pl ha buszra felkell tenni.
-nagy bevásárló kosár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!