Mi lehet a baja egy Stokke babakocsinak, ha 78000 árulják?
Köszönöm a normális válaszokat
Nem ismerem ezt a tzípust, meglepett, hogy ennyiért is kapni, ezért voltam mások véleményére is kiváncsi
Szia! Olx? Nehogy bedőljön valaki, van egy "kedves" pàros, aki irreálisan olcsón árulja a stokkét, természetesen minden alkalommal más néven és más városból. Én rengeteget ebayezem és onnan szedik a képeket. Babakocsijuk nincs. Mi egyszer odamentünk a megadott címre ( vagyis egy ismerős, aki az adott városban tartózkodott) és nem volt családiház, sőt, lakóházak sem. 3x hívtam, minden alkalommal más nevet mondott és csak előreutalással lehet megvásárolni, érdekels módon elég ha csak a felét utalom stb... Nekünk stokkenk van, édesanyámékhoz szerettem volna egy másikat, meg hát kiváncsi voltam mennyire kamu ez az egész. És telejsen! Sajnos majdnem minden nap tesznek fel 1-1stokket. Remélem nem utal nekik senki.
Van, aki Bp-en árul egyet, az meg azért ennyi, mert csak sport rész és egy kb 8éves verzió. De annak reálisan ennyi az ár, bár gondolom nem arra gondont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!