Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Anyukák!? Milyen babakocsit...

Anyukák!? Milyen babakocsit vegyek, majd a születendô gyermekemnek?

Figyelt kérdés

Zöld szinre gondoltam! Sajnos a szüleim nem segítenek semmibe, mert gyermeket varok! :( itt kèrek tõletek segitsèget! Linket küldjetek ami az àra is fel van tüntetve kepet is!

Igazàból azt sem tudom milyen àgyat vegyek!? :( el vagyok keseredve :(

hosszu lenne leirni! :( meg nem fogok szulni de elore szeretnem tudni kb mi mennyibe kerul hogy eltudjuk kezdeni gyujteni a penzt a parommal.

Kerlek benneteket segitsetek!

2014. máj. 30. 19:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nézd meg a bababoltok honlapjait, pl. minimanó, elefani (a brendont szerintem került, ha nem álltok túl jól anyagilag, bár akciós termékek ott is szoktak lenni)

És hasznos lehet becsatlakozni facebook csoportba, ahol az nyukák cserélgetik vagy olcsón eladják a babaholmikat. meg ugye teszvesz, vatera, jófogás, olx...

2014. máj. 30. 21:40
 12/20 anonim ***** válasza:
És csak, hogy vigasztaljalak kicsit: az én szüleim alig várják a kicsit (októberben érkezik), segítenének is, csakhogy fogalmuk sincs, hogy miben kellene így előre, mivel anyukám 30 éve szült. Akkor még nem volt eldobható pelenka, meg kb egyfajta kocsi volt és csókolom. Mutatom neki néha, hogy milyen kocsit nézegetek, de szegény szüleim csak néznek kerek szemekkel, hogy milyen félék vannak. Anyukám max akkor tud segítségemre lenni, amikor megszületik a kicsi, de abban ők sem tudnak tanáécsot adni, hogy milyen kocxsi vegyünk, hiszen amikor én születtem, akkor még nem volt ám ennyi választék.
2014. máj. 30. 21:43
 13/20 A kérdező kommentje:

UTolso! En ertelek teged! De amit irtal az mindig jobb mintha lesz..arnanak vagy hogy azt mondjak vetetsem el az elso babat!!!

Koszonjuk az eddig valaszokat :)

2014. máj. 31. 08:16
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi kb 200 ezret költöttünk mindenre és mindent újonnan vettünk!

Ruhákat az Auchanban... body 500 körül van, rugi is 800tól felfelé!

Ikeáben ezeket vettük!

kiságy: [link]

pelenkázó: [link]

ilyet tárolót vettem a pelenkázóra, krémeknek, kukának: [link]

lepedő: [link]

Minden mást szépen hónapról hónapra vettünk meg a mini manó babboltban!

Babakocsink: [link]

Ha van babamama tudakozó kártyát akkor az akciós termékeken kívül mindent -8%os kedvezménnyel kapsz! És ha kérsz mini manós kártyát akkor minden hónapban másra dolgokra van 10% kedvezmény

és ha egyszerre nagyobb összegért vásárolsz akkor a főnökkel lehet még kicsit alkudni!

2014. máj. 31. 13:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Ha amúgy érdekel nekem van táblázatom ... mi mennyi volt és milyen márka :D
2014. máj. 31. 13:05
 16/20 A kérdező kommentje:

ha egyszerre nagyobb összegért vásárolsz akkor a főnökkel lehet még kicsit alkudni! Milyen fonokkel? Hogy erted kedves 14es?

15os erdekel csak az a baj hogy telefonomon van net :(

2014. máj. 31. 13:19
 17/20 Dreigang ***** válasza:

Ez:

[link]

nálunk is tökéletesen bevált, annyi, hogy érdemes finoman megcsiszolni és beltéri bútorolajjal lekezelni.

Babakocsink is új Bebetto, 60 eFt körül van, annál olcsóbban újat nem szabad venni (a 25 ezreset visszavittük).

2014. máj. 31. 18:22
 18/20 anonim ***** válasza:

14es vagyok!

Minimanóban a főnökkel! Bocsi tényleg nem írtam le rendesen!

2014. máj. 31. 19:46
 19/20 A kérdező kommentje:

O mar igy ertem :) semmi gond! :)

Mi sem szeretnenk olcso babakocsit venni se hasznaltat :)

2014. máj. 31. 21:23
 20/20 anonim ***** válasza:

füg attól is, hol, milyen terepen, mire szeretnéd használni a babakocsit. mi nagy sétákra, rosszabb utakon használjuk. ez a páros vált be:

-újszülöttnek legjob a nagy mózeses babakocsi, abból is a régebbiek kényelmesebbek. mi használtan vettük, elvégre kb.fél évet használja:

[link]

utána egy masszív sport babakocsira lesz szükség, mi ilyet vettünk, nagyon bevált:

[link]

amúgy minden másnál is érdemes józasnésszel vásárolni. kiságyat kb.10e-ért lehet venni ahsználtan+új matrac kb.10e, ruhákat valakitől nem tudsz kölcsönkérni? vagy turkálóból is nagyon szépeket lehet összeszedni.

2014. jún. 1. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!