Mennyit érdemes befektetni egy babakocsiba? Pl egy középkategóriás babakocsikba, ugyanis eléggé szétszórt az árkategória és az ár-arány is.
Én újat vennék! Szerintem amennyiért veszel egy használtat.. annyiért már újat is lehet találni és még márkás is!
Ami használtam olcsó az általában úgy is néz ki.
Márkásat is lehet venni újan, csakj nem mindegy, hogy mi az a márka. :-) Én néztem újan jó árban kopcsikat, de azok a lengyel, bolgár kocsik, amik nagyon nehezek, óriási batárok, én meg városba, panelbe, tömegközlekezdésre nem bírnék velük. (Kunert, Raf Pol, Baby Lux, Baby Merc, Baby Desing, Abdor, Anma)
Inkább Chicco, Peg Perego, Cam, Hauck kocsikat néztem, mert ezek könnhyebbek és hát a hírük is jobb. Ezek újan bőven 100 ezer fölött vannak, annyit újan nem adnáék értük. De használtan is jobban megéri, mint a lengyel förmedvények. Igaz, azokat újan meg lehet venni 701 ezerérét is (a multifunkciósakról beszélek), de akkor már veszek ennyi pénzért megbizhatóbb márkát, amibe nem törik bele a derekam se. (A lengyel kocsik alapból 20 kilósak, én meg 150 centis és 50 kg vagyok, szóval nálam szempont a könnyű kocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!