Milyen babakocsit tudtok ajánlani? Többi lent.
Figyelt kérdés
Olyan babakocsit keresek, ami könnyű-buszra,vonatra felfér,és újszülött kortól használható. Árban viszonylag olcsó legyen, de azért ne az első hét után essen szét...van ilyen? Sajnos autónk nincsen, sokat kell majd egyedül utaznom vonaton és buszon is..2 hónapos a kislányom. Igazság szerint néztem a peg perego aria-t de az csak 6 hónapostól használható...:(2014. máj. 28. 07:02
1/3 anonim válasza:
Ezt tudom ajánlani. A nagyobb lányomat heti többször kell hordani Logopédiára, buszozunk, de ebben a kocsiban a pici fiamat egyedül fel tudom rakni, könnyű kocsi nagyon!
Másik előnye, keskeny, még ott is felfér, ahol a lépcsőkön elválasztó/kapaszkodó rúd van, vagyis régi buszra középen is fel tudom rakni, vay villamosra.
Könnyű tolni, sokminden fér a kosarába lentre.
Nagyon szeretem, szuper kocsi!
Nem teljesen vízszintesig lehet dönteni, de lehet vele venni pár ezerért textil Mózest, mi azzal használtuk.
Ezt bátran ajánlom, szuper kocsi!
2/3 anonim válasza:
A fenti babakocsi ezzel kiegészítve jó lenne a lányodnak, de 2 hónap múlva már magában is jó, mert annyira már majd meg lehet neki emelni, hogy kilátásson, mint amennyire ez dönthető
3/3 anonim válasza:
Pierre Cardin ps682 használtan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!