Ti nem féltek, hogy ellopják a babakocsit a bolt előtt?
Figyelt kérdés
A boltba ahová járok nem lehet babakocsit bevinni. Így hogy oldjam meg a vásárlást? Senki nem segít.2014. máj. 21. 09:28
11/18 A kérdező kommentje:
Az ajtón sem fér be és a boltba sem.
2014. máj. 21. 10:46
12/18 anonim válasza:
Nekünk ilyen van, pakolni szatyorba vagy hátizsákba pakolok. A babám elöl viszem. Nagyon szeretem, és így nincs számunkra lehetetlen terep, vagy elintézhetetlen feladat. [link]
13/18 anonim válasza:
Én is hordozóval járok (Bp belvárosában lakunk, itt esélyed nincs babakocsival, pl. felszállni bármire, vagy egyáltalán menni a járdán). Szóval szerintem ha boltba mész, ne vidd a kocsit, megértem, hogy félted. Simán elviszi bárki.
14/18 anonim válasza:
Én mindig felderítem a terepet, hogy hova lehet bemenni babakocsival és a gyerekkel csak ilyen helyekre megyek. Mondjuk az én kocsim kifejezetten picinek számít, elég szűk helyeken is elférek vele, de eszembe nem jutna kint hagyni. Ahova nem tudok vele bemenni, oda be se megyek! És pl vásárolni én is babakocsival szeretek, senkinek nem hiányzik, hogy a gyerekcipelése mellett még a nehéz bevásárolt dolgokat is cipeljem és izzadjak, mint a málhás ló! Pesten lakunk, itt tényleg nem gond, ha egy boltba nem tudsz bemenni, ott van a sarkon másik két ugyan olyan.
15/18 anonim válasza:
Úgy tűnik mi is szerencsés helyen lakunk, egyrészt mert egyetlen boltból sem akartak még babakocsival kiküldeni, másrészt több bolt is van, igy ha bármelyikben azt mondanák, hogy nem vihetem be a kocsit, sarkon fordulnék, és a közelükbe nem mennék többet.
(Aztán otthon utána járnék mennyire jogszerű babakocsit kitiltani egy üzletből.... pfff)
16/18 anonim válasza:
nem hagyom kint, még akkor sem ha figyelnek rá. ilyen helyre hordozóval megyek.
17/18 anonim válasza:
Te jó ég milyen üzletpolitika ez??? Hogyan képesek olyan üzletet működtetni ahova a babakocsisok nem férnek be...?!
Én biztosan nem hagynám ki -és bajban is lennék, mert az én gyerekem egy percig nem volt hajlandó megmaradni semmilyen hordozóban-. Én a helyedben ha lehetőséged van rá, mást üzletet keresnék. Elvileg még Ők vannak Érted/Értetek és nem fordítva, legalábbis így kellene lennie.
18/18 anonim válasza:
Sajnos Budapesten, a belvárosban ez általános. a környékünkön szinte csak olyan üzletek vannak, amik alagsorban lettek kialakítva vagy magasföldszinti lakóházak aljában, sok lépcsővel (egyébként mi is olyanban lakunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!