1/4 anonim válasza:
Nagyon jól néz ki,de szerintem csak akkor éri meg ilyet venni,ha az ember tud adni pénzt a közeljövőben másik kocsira is,hiszen gyorsan kinövi a picur:)
2/4 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól néz ki. Viszont ha ennyi pénzem lenne babakocsira talán a Stokke praktikusabb lenne:
3/4 anonim válasza:
Szerintem ezt is olyan gyorsan kinővi a gyerek, mint a Stokke-ot. nem is értem hogy kerülhet ennyibe egy ilyen funkcionálisan használhatatlan kocsi
4/4 anonim válasza:
Én is megcsodáltam. Tényleg szép. Viszon elképzelésem sincs, hogy pl télen, beöltöztetve hogyan is tuszmákolnám bele a gyereket, nagyon kicsi a sport ülése....pénzt nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!