Kinek milyen babakocsija van?
Nekem ilyen: [link]
Ez csak a sport rész, nekem is csak ilyen van, de csatlakoztatható rá mózes és hordozó. Drága, az biztos, de nagyon jó. Előtte Raf Pol twistem volt, na az nagyon rossz.
Baby merc agat lux, ez nem úgy működik h külön csatolsz rá mindent a vázra hanem a sportrész rögzített és ebbe lehet belecsatolni hozzá az ülést és a mózeskosár merev aljú de puha falú ami kivehető. Újszülött kortól használható. 15 hós a lányom állandóan használva volt. Most a nyár végén adom oda tesóméknak de még mindig úgy néz ki mintha a boltból hoztuk volna ki. :)
Ja és lehet természetesen bolygós kerekekkel is venni.
Nekünk is Baby Merc Agat lux van.
Mi is a nagy kerekek miatt választottuk,illetve távolsági busszal járok elég sokat(dokihoz,bevásárolni stb) így mindig össze kell csukni.
Ezzel a fajtával tudom megoldani azt,hogy a megállóban egyedül kiveszem a gyereket az autós hordozóval,leteszem,a kocsit össze csukom és a buszra külön-külön fel tudom vinni.
A mózes részét nem is használtam.
Ha sokat kell lépcsőzni,akkor lehet,hogy nem jó,mert nehéz,én kertes házban használom.
Szerintem "rossz" terepre első osztályú;én alig használtan vettem,nekünk nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!