Melyik babkocsit választanátok?
Figyelt kérdés
Mind a kettő tetszik! :) 2. gyerkőcnek lenne és nem tervezünk többet így a színe sem probléma! :) Városban lakunk jó útviszonyok mellett. Szerintetek?
2014. máj. 3. 16:56
1/12 A kérdező kommentje:
*babakocsi akart lenni! :D
2014. máj. 3. 16:58
5/12 anonim válasza:
Nekem a 2. tetszik. Az 1. olyan "újhullámos". :)))
6/12 anonim válasza:
Az elsőnek mintha nagyobbak lennének a kerekei, emiatt azt választanám!
8/12 anonim válasza:
Luna jobban tetszik. Jobban tetszik a formája, meg az anyaga is jobbnak tűnik nekem a szürke részeknél. A kereke is nagyobbnak tűnik. Nagyon szép babakocsi, kár, hogy amikor nekünk kellett venni anno, nem voltak ilyenek :(
Jah, és az eredeti ára (ha igaz) annak a magasabb, tehát lehet kicsit "jobb" is...
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Mindenkinek ment a zöld kezecske! :) Én is jobban hajlok az első felé. :)
2014. máj. 3. 18:38
10/12 anonim válasza:
1. Jobban is néz ki és a kerekei is nagyobbak, stabilabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!