Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Van gyerekülés, de nem kötik...

Van gyerekülés, de nem kötik bele a gyereket. Utaznál így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Testérem utaztatja előszeretettel a gyerekeit úgy, hogy ugyan van gyerekülés, de a gyerekek csak simán beleülnek, nuku biztonsági öv, mondván városon belül nem kell az.

Szerintem ez rendkívüli felelőtlenség és meg szeretném győzni, hogy rendesen használják a gyerekülést.

Nektek mi erről a véleményetek?

Köszi.

2014. ápr. 28. 10:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erővel a csomagtartóban is lehetne szállítani. talán még biztonságosabb, mert nem röpül ki a szévédőn ütközéskor.

Egyszer egy ismerősöm rosszul csukta be a kocsiajtót, úgyh a gyerek könnyen kinyitotta, és a nagykanyarban kiesett a gyerekülésből. Hála Istennek nem történt baj.. de tényleg csodával határos. Ne várjon a testvéred az intő jelre, ne is kísérletezzen, mert pórul jár.

Jogsielvesztés, pénzbírság, a gyerek élete... csakmert állandóan sietni kell... akárhogy számolom, nem éri meg.

2014. ápr. 28. 16:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi a véleményem? Csak annyi, hogy ha nem kötnénk be a gyerekeinket, akkor tavaly november óra már nem lennének. Budapest, Árpád híd. Abszolúte város.
2014. ápr. 28. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Mennyi idősek?

Meg lehet tanítani őket, hogy kössék be magukat. Nekem anyósom ilyen, sosem kötötte be a fiamat. Na már nem viheti el.

Saját szülőnek nem tudom, hogy lehet ennyi esze. Olyan nincs, hogy valakinek sose legyen balesete, vagy akár egy hirtelen fékezése. Szegény gyerekek.

Szerintem beszélgess velük az autókról. Hogy mindig be kell kötni magunkat, mert veszélyes. Ha a gyerek kéri, tán csak bekötik. Fél perc sincs.

2014. ápr. 29. 11:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Az gyönyörű. Nem sok esze van a szülőknek. Ha városon belül frontálisan ütközik egy másik autóval, akkor az olyan, mintha egy betonfalba 100-zal menne bele. Magukat bekötik???
2014. máj. 4. 09:42
 15/16 anonim ***** válasza:

utolsó! Valószinű magukat sem...

Nem értem miért ilyen felelőtlenek az emberek! Én folyton "veszekszek" a gyerekkel mert hiába kötöm be leveszi azt a pánt részt ami fogja a vállát! már ettől rosszul vagyok... Nem hogy még be sem kötöm! Nem csak a vezetőn múlik hogy balesetük legyen! Az ismerősöm 20 km/h ment a főuton, akkor indultak el, egy mellékuton meg jött kifelé egy részeg autós és megtalálta őket oldalról! Átlökte őket a másik sávba ahol meg jött velük szembe illetve mögöttük-ugyis megpörgette őket az aki beléjük ment- egy kamion! Szerintetek? 2 gyerek hátul, elöl a szülök! Ha nem lettek volna bekötve... el sem merem képzelni! Mutogass nekik videokat... Mást nem tudsz tenni! Mennyi idősek a gyerekek?

2014. máj. 5. 11:02
 16/16 A kérdező kommentje:
A gyerekek 2 és 4 évesek.
2014. máj. 6. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!