Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Tudnátok segíteni, hogy...

Tudnátok segíteni, hogy melyik a legjobb travel system babakocsi?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 23. 16:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Travel system az amikor a mózes és a sport rész mellett a hordozó is csatlakoztatható a vázhoz. Vagyis azért előnyös, ha a baba elaludna az utazás alatt a kocsiban a hordozóban, nem kell felébreszteni, amikor átteszed a babakocsiba, hanem egyszerűen a hordozót csatlakoztatod fel a vázra. Nem egészséges benne a több órás séta, de fél órától semmi baja nem lesz (az ortopéd orvos szerint se).
2014. ápr. 23. 19:38
 12/17 anonim válasza:

Szia!

NINCS legjobb babakocsi.

Míg valaki a Quinnyt dícséri, sokan lecserélik.

Míg van akinek bevállik a Stokke, addig többen lecserélik.

Ez élethelyzet függő.

Sokan a külsőt nézik, nem a praktikumot

Vannak 8kg-os és 19kg-os bbk is.

Amit ilyenkor át kell gondolnod:

-autóban viszitek e? Ez a méret és súly miatt fontos.

- Fújható, vagy tömör kerék?

Egyik sem jobb, mint a másik.

A fújható komfortosabb, rugalmasabb, de sűrűn kilyukadhat, ha olyan helyen használod.

A tömörkerekű minden terepre jó, de a macskaköves útra nem ajánlott.

-Az autósülés (hordozó) mindig fontos szempont, ha van autótok.

Olcsóbb kategóriában nem tudok "jobbat" az Espironál.

Pl. A Quinny Speedihez a maxi cosi legrosszabb hordozóját adják. Katasztrófa azon túl, hogy megbukott a teszten.

De sok szempont van még.

Ennyiért a Britax B-smartot választanám.

Ha könnyűt szeretnél, akkor a Britax B-Agile jó választás.

Mind a kettöhöz a világ legjobb, legbiztonságosabb és legnagyobb hordozóját adják. Kapható hozzà bàzistalp, amivel egy mozdulattal ki és bepattintod az ülést az autóba. És ez az egyetlen hordó (több ország klinikai vizsgálata alapján), ami nem egészségtelen a gyerek gerincének.

2014. ápr. 24. 07:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Peg Perego Pliko easy switch-unk van. Travel system. Imadom. Ujra ilyet vennek. 220e Ft volt isofix talp nelkul (az plusz 30e Ft volt).
2014. ápr. 24. 08:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem is Peg Perego. Nekem is az volt (igaz kicsit régebbi fajta - P3 Pliko) és imádtam! Előtte volt 3 másik (Graco, Pierre Cardin, Stokke), egyik sem vált be. HOzzáteszem, nekünk városi közlekedésre kellett, amire tökéletesen meg is felelt. Praktikus volt buszozásnál, autózásnál, járdaszegélyeknél föl-le, liftben... de terepre nem való, az biztos.
2014. ápr. 24. 10:47
 15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a sok választ és segítséget!!! :) Megfogadok minden jó tanacsot és elkezdek nézelődni a neten.Amugy a peg perego nagyon tetszik a book plus változata.Csak még nézelődom hatha van olcsobb,de hasonló:)
2014. ápr. 24. 22:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Legjobb lenne ha elmennél egy bababoltba! Kezdő anyukaként nem ajánlom a netről vásárlást! Menj el nézd meg tologasd, eladó nagyon sokat fog segiteni, utána gyere ide vissza kérdezd meg és aztán vedd meg azt ami tetszik:)! Én ezt tenném ha már végre összejönne... Pedig már van egy nagy fiam...
2014. máj. 6. 09:04
 17/17 anonim válasza:

A Peg Perego Book egy más kátegória.

Annyiért már inkább Inglesinát vennék!

Ha megnézed az olaszokat, nem peg peregot, pier cardint, chiccot, camet használnak.

Hanem Inglesina-t!

Azt mondják, hogy az a babakocsik Maserati-ja.

Vagyis különleges, szép és hihetetlen jó minőségű.

Nem is olcsó!!

De a Book árából már 2db jó babakocsit is veszel, ami minden terepen tökéletesen teljesít.

(Peg Perego nem ide tartozik.)

2014. máj. 13. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!