Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Nagyon gáz lenne szürke-fekete...

Nagyon gáz lenne szürke-fekete-"rózsaszínbe hajló piros" sportbabakocsit venni fiamnak?

Figyelt kérdés

élőben még nem láttam,képről inkább rózsaszín, a tulaj szerint viszont piros.Jó állapotú,jó az ára is...

Mondjuk tervezünk még babát,és lányra "gyúrunk" :D

megnézem majd élőben,de ha eldönthetetlen a színe megvennétek fiúnak?

2014. ápr. 15. 13:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez csak az én véleményem, de biztos, hogy nem venném meg főleg, hogy még csak tervben van a baba.

Én most vagyok 19 hetes, de még mindig nem vettünk babakocsit, mert drága gyermekünk nem akarja megmutatni magát. Mi pedig nem akarunk fiúnak csajos, kislánynak pedig fiús kocsit venni.

2014. ápr. 15. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:
nem
2014. ápr. 15. 14:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja bocsi,lehet félreérthető voltam...már meglévő fiamnak venném, csak még szeretnénk később babát,erre írtam,hogy "lányra gyúrunk" :)
2014. ápr. 15. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én fiamnak fekete-bézs-piros babakocsija van. Szerintem nem gáz.

Ha élőben is rózsaszín, egyértelműen nem venném meg.

2014. ápr. 15. 14:14
 5/6 A kérdező kommentje:
igen,én is így vagyok vele...a pirossal nincs bajom,de ha nagyon rózsaszín akkor hagyom szerintem...
2014. ápr. 15. 14:21
 6/6 Dreigang ***** válasza:

Kérdés, hogy illik-e hozzá? A vidám színekkel egyébként semmi baj, én inkább a feketét hanyagoltam anno csatos hordozónál (ráadásul leányzó).

Ez egy érdekes kérdés, ugyanis a hölgyek bármilyen ruhát hordhatnak, a férfiak nőit max. farsangkor, és vonatkozik ez a kicsikre is.

2014. ápr. 16. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!