Létezik ilyen babakocsi? Minden egyben?
Olyan babakocsit keresnénk, amihez nincsen vázról levehető elem, azaz mózes, autós és sport rész, hanem a mózes és a sport egyben van.
LÁttam egy olyan lengyel modellt, aminek a háttámlája vízszintig volt dönthető, de adnak hozzá textil mózest (ami szerintem szuper, mert gyorsan ki be lehet venni) és táska, esővédő, lábzsák, alul nagy pakolható rész, oldalt, hátul zsebecskék és szellőző, valamint át fordítható tolókar tartozik. (Ami nem mellesleg elég magasan van, nekünk ez is szempont)
Igaz, nem túl könnyű típus, de bolygó kerekes és lapra csukható, tehát nem foglal a kocsiban pl egy ülésnyi helyet a levehető sport rész pl.
Az első fél évben használnák inkább, mert ha egy kisebb sport kocsiba is elfér majd a pici, akkor azzal könnyebb jönni, menni, de ez olyan strapabírónak tűnik. :)
Melyik jobb szerintetek?
Tudom, hogy a márka is szempont, de amúgy nekem a lengyel jobban bejön, személyesen néztem meg.
(Az eladó elég őszinte volt, mert néztem egy etetőszéket és jól lehúzta, hogy nehogy megvegyem, ezt a babakocsit viszont dicsérte és azt állítja, 15 éve gyártják nagy sikerrel. Tehát nem mindent minden áron ad el. :)
Jah és Pestiek vagyunk, amíg kocsi, nem igen mennénk más felé és tömegközlekedéssel sem. Park van, beton, stb. :)
Na ha már itt tartunk, egy német juhász keverékről van szó, de mivel keverék, JÓVAL kisebb, mint egy fajtatiszta társa (NEM 50 kiló, hanem 20!)
Eleinte kertben élt, de csak ott akart lenni, ahol mi, így költözéskor magunkkal hoztuk és sokat sétálunk, futunk, de rengeteget szeret pihenni is, így nem rossz Neki lakásban!
Kocsikázni is szeret és inkább magunkkal visszük, még ha így a szálláshelyek 90%-a kapásból szóba sem jöhet, akkor is!!
Ezt hívják felelősség tudatnak és szeretetnek.
Nem fogom lepasszolni, csak mert kicsit nehezebb miatta pár dolog....
Babakocsit ajánlana még valaki? :P :)
Köszi. Igazából a mostani lapra csukható sport kocsink sem kicsi, de elfér mellette ami kell. Vagy a kutya is, ha nyaralni megyünk.
De persze még meglátjuk, van időm, még csak most tervezzük a babát. :)
Azért fontos, hogy erős és nagy kocsi legyen, mert a lányom most még két évesen elég alvós, ha egész napra megyünk kirándulni.
HA mégsem vinnénk Neki külön babakocsit, de elálmosodna, akkor a picit még lehet hordozókendőben, vagy a kivehető textil mózesben is vinni addig, amíg a nagy lányom pihe egy kicsit, tehát azt a cél, hogy Ő is beleülhessen, ha elfárad. :)
Márpedig ez is indokolja a lapra csukható típust. :)
Szia! Korábban linkeltem Peg Peregokat, de csak lapra csukhatókat, mivel azt szeretnél. De a Peg Perego Pliko 3-at jó szívvel tudom ajánlani, nekem is van, így tapasztalatból mondom. Két fiam van, a nagy négy éves, a kicsi kettő. A négy éves simán belefér, két hete egy kirándulás alkalmával toltam benne, amikor elfáradt, akár még aludni is tudna benne. A kicsivel meg még rendszeresen használjuk. Van rajta beépített tesófellépő is, ezt is nagyon sokszor használtuk és még most feláll rá. De tavaly nyáron például ketten ültek a kocsiban. Igaz ez nem lapra csukható, hanem ernyőre, de sokkal erősebb, mint egy ernyőkocsi. Nem tudom, hogy újban vagy használtban gondolkodsz, de én használtan vettem egy két éves kocsit 26.000,- forintért, lábzsákkal, esővédővel kitűnő állapotban. Ha lapra csukhatót szeretnél, akkor én megnézném még a Peg Perego Veneziát is. Több ismerősömnek is van olyan kocsija, amit linkeltél, egy kivételével mindegyik szétesett, főleg a kerekekkel volt gondjuk.
Linkeltek Neked egy Coletto Austint, na nekem olyanom is van, csak a három kerekűje. Ez valóban egy nagyon jó kocsi, annak ellenére, hogy lengyel, viszont batár nagy, nekünk Opel Vecránk van, egy gyerekkel még csak elmentünk nyaralni meg a Colettoval, de leszedtük a kerekét. Két gyerekkel már a Peg Peregoval mentünk. Tulajdonképpen a PP-t is azért vettük, mert a nagy megkezdte az óvodát és amikor először mentem úgy, hogy a kicsit is vittem a babakocsiban, hát elakadtam az ajtóban a Colettoval, mert szélesebb volt a kereke, mint a bejárat.
Szia !
Nálunk 4 gyerek van (teljesen magyar család vagyunk mielőtt még valaki le szólna ) a legkisebb 4 hónapos . Mi Maglodon lakunk de sokat járunk be Pestre mert a 2 nagy oda jár suliba, es a kisebbik is oviba . Ez egy fel órás autó utat jelent . A párom jár a családi autóval igy nekem a golf jutott ami ugye bar nem túl nagy autó es elég kicsi csomagtartója is .
Mi ezért egy Chipolono pook-ot választottunk nagyon szerettem tényleg kis helyen elfér mert esernyőre csulhato , az ara is kedvező , elég nagy a tároló helye is . Ami jo benne hogy szarv karja van szóval simán egy kézzel is tudom tolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!