Másfél éves a kisfiam most szeretnék neki egy ABC design 3 tec ( de nem az uj tipus eggyel régebbit ) venni szerintetek jó döntés vagy nem?
Én nem látom értelmét, mi innentől kezdve már alig használtunk babakocsit, mert inkább sétált. Csak akkor használtuk, ha vásárolni mentem vele egyedül, ne kelljen cipekedni, meg ha elfáradt beülhessen. Viszont 14 hónapos kortól a nagy babakocsinkat lecseréltük egy teljesen alap sport kocsira, és tökéletesen elég volt. Pár kg, szóval ha elkóricál a gyerkőc, sokkal egyszerűbb kezelni, mint egy nagy kocsit. Aludni már nem aludt benne, úgyhogy mi már nem használtunk nagy kocsit, elég volt a "fapados" :)
22 hónapos kortól pedig teljesen letettük a babakocsit, onnantól motorral mentünk mindenhová, be se lehetett volna imádkozni a kocsiba...
Szóval én csak akkor vennék neki, ha mondjuk tervezem a következő babát és neki jó lesz. Egyébként nem hiszem hogy ki lehet használni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!