Babakocsit keressek! Tanács, lelőhely? Hogy milyen babakocsit? Leírása lent.
Tippet, ötletet, nevet, lelőhelyet kérnék a leírásnak megfelelően.
Márha van ilyen?
Olyat keressek, melyet újszülött kortól használhatunk, könnyebb vázú, hogy ne legyen bitang nehéz emeléskor, de stapabíró kerekei vannak, mert domboldalon való közlekedéshez használnánk, ahol földút van javarészt, a járda hiányos és télen jegesedik is. Szóval, mondhatni terepjáró babakocsi kell, ami nem dög nehéz, és nem drága! Nem számít, ha nem nagy márka.
Elöszöris:
Ahhoz hogy egy babakocsi strapabíró legyen vagy nehéz strapapbíró anyagot kell használni,
vagy nagyon jó tervezésü, drága könnyü anyagokkal dolgoznak.
Vagy is két féle minöséget kapsz. Olcsó de nehéz, vagy drága és könnyü.
Olyan, hogy olcsó és könnyü létezik, de ezzel talán egy évet átvészelsz és dobhatod ki.
Ha autóba nem viszed, a domboldal nem iszonyat meredek, lépcsözni nem kell, akkor jöhet egy 15-16 kg-s kocsi is, mert elfogod bírni. Ilyet már kapsz olcsobban.
Ha 9-12 kg-s kocsit akarsz ahhoz mélyebben a zsebbe kell nyúlni.
Ha domboldalon használod nem árt, ha van kézifék rajat(mint a biciglin nyomhatod kézzel, és lassabban fog lemenni).
Én is babakocsit keresek, de már sportot. Hármat maga a bolt tulaj. nem ajánlott: Chippolino, Lorelli, Bertoni = bulgár gyártmány, vázszerkezete nem igazán jó és nehezen szervizelhető. Amit ajánlott: Espiro, ABC Design, Baby design. Nekem Chicco van, de sztem a kis kerék nem a legjobb választás, pedig városban lakunk. Én mindenképp közepes (Baby design sprint - neked a sprint plus vagy Hauck) nagykerekűt vennék, (ill. ABC design Avito stb...)
Sok sikert! :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!