Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Erről a Hauck sportkocsiról...

Erről a Hauck sportkocsiról mi a véleményetek? Jó lehet? Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

[link]

Szeretnék valami könnyű, de nem túl drága sportkocsit a 11 hónaposomnak, mert tegnap sikerült megrántanom a csuklómat, mikor a kb. 25 kilós gyerek+kocsi+amit vettem a boltban együttest felhoztam a lépcsőn.

2014. ápr. 4. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Szaladgálósnak megteszi. Én Giraffe Clubosat vettem 13E-ért, az is így néz ki mint ez. Már a második gyerekem nyüvi, de semmi baja, pedig szegény van strapálva rendesen. Ki sem néztem volna belőle, hogy ennyire strapabíró, főleg a kicsi kerekei.
2014. ápr. 4. 10:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi! Amúgy ötletek is jöhetnek, linkkel együtt!

Ezt is nézegettük: [link]

2014. ápr. 4. 10:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen, a legnagyobb gondom az volt vele hogy oldalirányban nagyon lötyögött. Mindig olyan érzésem volt, hogy mindjárt szétesik. A mostani kocsinkhoz képest pedig irányíthatatlan volt. Sokat kínlódtam vele, pedig csak 1 évig használtuk.
2014. ápr. 4. 13:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, végül ma megvettünk mi is egy giraffe clubost 11,5-ért, mentünk is vele egy kört, nagyon tetszik, jó tipp volt! :)
2014. ápr. 5. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!