Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hol van BP-en olyan bababolt...

Hol van BP-en olyan bababolt ahol Kunert babakocsikat kapni?

Figyelt kérdés
Valami jó nagy bababolt kéne, ahol esetleg kiságyat, pihenőszéket, sok mindent megvehetnénk. Vagy Cegléd 70km-es közelében vhol máshol jó bababolt??
2014. ápr. 1. 13:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
44%

Es egyebkent xv.kerben lakom, ami nem belvaros. Nincs hiper-szuper-urhajos b.kocsim. Dunakeszin vettem a b.kocsink es kozel sem 100-200 ezerert, hanem 70ezerert. Megis b.kocsi, nem pedig egy takolmany, ami szetesik az elso buckanal.

De persze, mindenki maga donti el, hogy mi a jo neki.

Az en velemenyem tovabbra is ez.

Ha ilyet veszel, kivanom, hogy valljon be nektek.

2014. ápr. 1. 15:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Ha 70ezerért vetted, elárulnád milyet vettél??? Nem ragaszkodom a Kunerthez, csak túl drágát nem szeretnék venni. Ezért találtam jónak, kinézetre tetszik és a leírtak alapján az igényeimnek megfelel.
2014. ápr. 2. 08:22
 13/15 A kérdező kommentje:
Meg azt is leírhatod hol vetted, Dunakeszi sincs messze...
2014. ápr. 2. 08:28
 14/15 anonim ***** válasza:

A Kunert tetszett nekem is képről, aztán megláttam élőben, és azonnal le is mondtam róla. Én is csak olcsóbb kategóriásta engedhetek meg magamnak, de arra jutottam, hogy inkább nézek majd használtan valami mást, könnyebbet, minőségesebbet, de egy fillért se adtam volna ezért böhön nagy batárért még ha vadonatúj is.

Mindenképpen nézd meg élőben, mert én kiábrándultam rögtön.

2014. ápr. 8. 13:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindenféleképpen meg akarom nézni élőben, aztán majd meglátjuk :)
2014. ápr. 8. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!