Quinny Buzz, Maxi Cosi Evolva, vagy Mamas and Papas Sola?
Második gyermekünket várjuk és a nagy még nem lesz 3 mikor megszületik. Stabil kocsira lenne szükség, amire rá lehet tenni testvérfellépőt.
A lányommal kölcsön kocsink volt és sokat kendőztünk aztán vettem egy zapp xtrát. De most szeretnénk egy nem kölcsön kocsival járni, főleg, hogy 3-4 gyermeket tervezünk.
3 kerekű, vagy 4, nekem mindegy. Kertes házunk van és kocsival járunk hosszabb távra, szóval mindegy a súlya. Sokat kirándulunk és az utak nem valami jók, jó lenne nem egy városi kiskocsi, hanem aminek nagyobbak a kerekei.
Mást is ajánlhattok, ha tudtok jobbat, megköszönném!
Az ár úgymond mindegy, Stokke-t nem szeretnék.
Szia!
Ha az ár nem számít nézd meg a Bugaboo Donkeyt. Ezt lehet szimpla, tesó és ikerkocsiként is használni. Tesófellépőt is lehet hozzá csatlakoztatni.
Azért előfordulhat, hogy a nagy is beülne a kocsiba ha elfárad.
Ha kisebb korkülönbséget terveztek, akkor olyan kocsiba érdemes gondolkodni, ami pótüléssel tesókocsi lehet (ha a Donkey nem jön be):
Baby Jogger City Select
Britax B-Dual
Graco Trekko Duo
Phil & Ted's tesóverziói
Sajnos a brendon honlapján nem találtam p&T babakocsit. :( Ti melyik brendonban vettétek, kedves első?
A Bugaboot megnéztem, a spárban pl. bajban lennénk. :) Túl széles.
Még mindig szerelem a Britax bdual, de a Phil and tedsek is tetszenek. Még nézelődök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!