Maxi cosi tobi vagy besafe izi comfort x1?
Muszáj használtat venni? Nem tudnál egy újat venni neki?
Azért gondolom, hogy használtban gondolkodsz, mert X1-et már nem gyártanak, abból újat biztos nem kapsz. Egyébként mind a kettő jó, nem tudsz mellényúlni, bár az X1 régebbi gyártású, ezért inkább a tobit mondom.
Nem használtba hanem "használta valaki vmelyiket"?!:D
Bocsánat érdemben nem birok hozzászolni! NEm ismerem egyiket sem! Olyanba nem gondolkoztok ami 0-25 kilóig jó? Az tágas lenne dönthető is... Esetleg még annyi hogy nem lehet hogy azért sir mert ki akar belőle jönni?
Nem értem a második választ.
Nekünk X3-as besafe ülésünk van, nagyon jó, ha 9 kg elmúlt, és tud ülni, bátran vegyétek meg, nem kell már 0-tól való ülés nektek. A Tobit nem ismerem, csak a Maxi Cosi Priorit, az is jó, majdnem ugyanaz, mint a besafe, tesóméknak olyan volt, 2 gyereket kiszolgált. Az tényleg igaz, hogy az X1 régebbi típus, annak a fejtámlája nincs megerősítve, mint az újaknál. Megértem ha sír a hordiba, már biztos nézelődne. A miénket nagyon meg lehet dönteni, és felfelé is jön, így majdnem az ablak magasságába fel lehet emelni, nagyon imádja a fiam, állandóan nézelődik, azóta szeret autózni. :)
Köszönöm a válaszokat! Az x1-et tegnap javasolta egy ismerős.
Eddig maxi cosit használtunk, mert azt tudtam rátenni a stokkera és 100%-ig meg voltam elégedve vele. Férjem autójába vettünk egy picit nagyobb peg peregot, de az én kocsimba és a nagyszülőknél maxi cosi van.
A peg perego még jó lesz egy kis ideig, feleslegesen nem akarom megfordítani, de hihetetlen kiváncsi és nagyon nézelődne.
Szerencsére meg tudjuk engedni az újat is, de nem igán értem, mi a probléma mondjuk egy 1 gyermeket kiszolgált üléssel? Újat terveztem venni, ahogy a babakocsira sem sajnáltam a pénzt, de az a véleményem, hogy egy jó állapotú használt is lehet minőségi! Nem beszélve arról, hogy töredékéért... Na ez csak mellékes.
Köszönöm szépen, ezt nem tudtam, mert amit küldött linket, aszerint most is lehet kapni isofixes változatban, újat.
De ez hasznos, hogy 5 évig garantáják a minőséget, mert szeretnénk még egy babát és nem lenne rossz, ha Őt is koszolgálná.
A pénzt természetesen nem sajnáljuk rá, nem is a 20ezres kategóriában keresgéltem. Csak úgy látszik kevés az infóm ezen a téren.
Ezt a linket küldte :
Ja, azt nem tudtam, hogy az isofixes-ről van szó. Az 2009-ben tesztgyőztes volt, valóban nagyon jó ülés. Persze neki is van újabb változata, Besafe X3 isofix. :) Ez két évvel később, 2011-ben lett a legjobb ülés a piacon 9-18 kategóriában!
Mind kettő nagyon jó! A besafe amúgy is kiváló üléseket gyárt, ki fog szolgálni 2 gyereket, az biztos. Bármelyiket veszed, a gyereked az egyik legjobbat fogja kapni, ebben biztos lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!