újszülött babakocsinál mikre kell figyelni, ill. ha nem dönthető, csak majdnem vízszintbe, az baj?
Hú, jó sok dolgot kell figyelembe venni. Néhány példa:
jól irányítható-e, milyen magasan van a baba, bevásárláshoz kosár mérete, kerék mérete a terepviszonyok miatt, mekkorára csukható, mennyire nehéz a váz, milyen kiegészítők vannak, állítható-e a kar, nem rúgsz-e bele a keresztrúdba a kerekeknél (ha magas vagy). Egyéb dolgok is fontosak lehetnek (már akinek): állítható-e a mózes támlája, ringatható-e a mózes. Természetesen az ára, milyen színekben van, van-e magyarországi szerviz. Mindenképpen úgy vegyetek,h kipróbáljátok előtte. Ne interneten próbáljatok meg kiigazodni, mert a belezavarodtok. Illetve minden kocsiról fogtok iszonyat kritikákat is olvasni. Menjetek el bababoltokba, az eladók minden fontos dolgot megkérdeznek, és megmutatják, amik szóba jöhetnek.
Szerintem nem egészséges a babának, ha nem lehet teljesen vízszintbe dönteni a kocsit. Újszülött korban fontos, h vízszintben legyen.
köszi, ezt a jó kimerítő választ
már el is ment a kedvem a vásárlástól :D
A majdnem vízszint tökéletes.
Ma már a 2 funkciós babakocsik olyanok (0-36 hós sport rész + autósülés), hogy a sportrész 95%-ban dönthető. Ez bőven elég az újszülöttnek hiszen a kiságyat is ma már megemelik, a bukás visszanyelése miatt.
Illetve érdemes ilyen 2 funkciós babakocsit venni, mert a vázra felteheted a biztonsági gyerekülést, amit az autóba kell tenni, abban pedig van újszülött gerinckiemelő. Ebben is 2 órát el lehet a legkisebb csecsemő is.
Ennél több időre amúgy sem viszi az ember sehová babakocsiban az újszülöttet.
Ajánlom figyelmedbe a lengyel babakocsikat, mint Adbore arte, Bebetto nicó stb..Árban jóval az ismert divatmárkák alatt van, de nagyon strapabíró, megbízható kocsik.
nekünk bebetto nico 2 funkciós van, nagy terepjáró kerekekkel :D nagyon masszív vázzal. Szuper
Ha más nincs, házilag is meg lehet oldani a vízszintezést, ha csak picike hiányzik. Mi ilyen sportbabakocsit kaptunk - egy összehajtott takaróval és rajta egy keményebb pólyabéléssel lett vízszintes.
További szempontok: mennyit kell majd emelgetned, milyen széles ajtókon muszáj átvinni, milyen terepen fogsz menni vele, autóval vagy inkább tömegközlekedéssel, lesz-e hozzá lábzsák, esővédő, bírja-e a váza, ha telepakolod bevásárolnivalóval, kell-e egy kézzel tudnod tolni.
1-es vagyok. Lehet,h pusztán véletlen, de nekünk is Bebetto van :)
Annak idején ezt a listát ajánlották nekünk az egyik üzletben (nem ott, ahol vettük a Bebetto-t). 11. ez a kocsi a több100ezres kocsik között.
én nem tudom miért nem alap dolog, hogy vízszintes legyen.
ha van is olyan babakocsi, eddig olyat találtam, ami csak fekvő.
az állíthatóak egyikét sem lehet vízszintezni
ennyit a több száz ezres kocsikról is (habár én olcsóbbat szeretnék)
és az nem szempont, hogy milyen lent van?
szóval van babakocsi ahol a tengely, vagy mi, szóval a baba ahol fejszik, egyik kocsinál leni, másiknál fenti..
ez mit jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!