Megéri ez az Espiro babakocsi fix áron?
Erről lenne szó. Ezt a fajtát mindenhol 70-80 között látom, és mivel 3:1, könnyű, igényes, nagyon megtetszett.
Ehhez ad a tulaj játékot, napernyőt, ezért én sem sokallom :)
Megkérdezhetem, hogy a sport rész Nektek rendesen dönthető? (Van olyan típus, aminél a gyerek lába is a levegőben van ha hátra van téve, azt kerülném. ) Illetve tényleg olyan könnyű? Kis autóban elfér?
Ez egy eleg regi tipus, 2 eves a fiam, espiro vectorunk van, de mar az sem ez a konstrukcio volt.
Amugy en nagyon szeretem, hegyen lakunk, baromira nem mindegy, hogy hany kg-ot tolok naponta fel-le es cipelem a lepcson stb, (most szuletik a kisteso), abszolut nem gondolkodunk csereben.
Engem egyaltalan nem zavart, hogy nem lehet 180 fokig (csak 150-ig talan?) donteni a sportreszt.
Ami pl mar a mienknel is van es ennel a verzional, amit belinkeltel meg nincs:
- a sportreszt te allitod, hogy mennyire dontod, folyamatos a donteszog (ennel a regebbinel csak 3 fix allas van)
-ennek hasznalhatatlan a bevasarlo resze, 1 l tej nem fer be (az ujabbnak mar nem kozepen alul megy a ket rogzito rud)
- arra nem emlekszem, hogy ennek is a sportresznel a labresz kulon allithato-e, de a mienknek mar biztos.
Hirtelenjeben ennyi. (Sogornomeknek van ilyen korabbi, innen tudom az eltereseket)
Ettol fuggetlenul en az espirot nagyon szeretem, csak erdemesebb ujabb tipust venni (biztos lehet mar azt is hasznaltan kapni). Sztem a mienk ota is jott ki ujabb fejlesztes.
De ez csak az en velemenyem, probald ki, az a biztos. Csak boltban mar ilyet nem talalsz, csak ujabb verziot.
Ja, ami elony meg, hogy bar a tolokarja nem allithato, de a mozeskosarat es a sportreszt is szemben es hattal is berakhatod a vazra. Ez mar a reginel is igy van.
Szoval 60-ert sztem egy kicsit sok hasznaltan, igy hogy regi fajta.
Húha... látom itt aztán vagdalkoznak egyesek úgy, hogy nem is ismerik a babakocsit!
Először is!
Az Espiro Vector az egyik legjobb babakocsi.
Ár/érték arányban talán a legjobb.
2012-ben a legtöbbet eladott babakocsi volt az országban.
NEM egyben dől a sportrésze!
Ha jól megnénétek a képet, látható, hogy külön lábtartó része van.
De én jól ismerem ezt és a 4-es változatot is.
Van olyan ismerősöm, akinél az 5. gyerek használja, és semmi baja! Lengyel gyártmány, nagyon stabil, jó anyag.
A hordozója sem rossz.
Na, kedves vektor szakértő!
Nézd már meg a képet, az ülést egy az egyben döntöd, nem csak a háttámlát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!