Miért fontos, hogy nagy legyen a bevásárló része a kocsinak?
Sokat olvasom, hogy egy-egy kocsit azért nem ajánlanak itt, mert kicsi a bevásárlós rész. De az miért baj?
Lehet én vagyok a helikopter, de csak én nem járok nagybevásárolni egyedül és/vagy gyalog? Vagy nem a bevásárláshoz kell, hanem mást tennék majd bele?
Valaki világosítson fel, mert tényleg nem tudom elképzelni, hogy miért baj, ha nem nagy az, egyáltalán hogy használnám ki? Most, ha bevásárolok egyedül és nem a férjemmel, és még gyalog is vagyok, akkor hátizsákba rakom azt a néhány dolgot, amit veszek. Ha többet kell venni, akkor úgyis együt megyünk. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy egy babával megtáltosodva majd babakocsival egyedül intézzem a nagybevásárlást, de más helyzetben meg nem tudom elképzelni, hogy minek muszáj nagy?
En kimondottan az a tipus vagyok,aki meg a wc-re is autoval jar.Egyedul kepes vagyok 100 m tavolsag miatt autoval indulni,megis fontosnak tartom a nagy bevasarlo kosarat.
Elsosorban kisbabaval rovidebb tavolsagra sokkal egyszerubb babakocsival indulni,mint autoval,foleg egyedul.Addig rendben van,hogy nagybevasarlasra nem egyedul indul az ember,de en nem mindent a hipermarketbol veszek.Mindig is utaltam a babakocsit csomagtartoba ki-be pakolni,mikozben a fiam uvoltott a gyerekulesben,igy inkabb hajlando voltam kilometereket gyalogolni.
Egy egyszeru jatszoterezeshez sem art ha van nalad pelenka,enni es innivalo,esetleg egy valtas ruha veszhelyzetre,na meg persze 1-2 jatek vagy homokozo keszlet.Nekem az is eleg nagy kihivas volt,hogy osszefogjam a motor kormanyat a babakocsi tolokarjaval hazafele menet,mikor a fiam mar bekesen aludt a babakocsiban.
Szoval bavasarlas ide vagy oda,teny,hogy minnel nagyobb a kosar,annal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!