Segítség! Milyen babakocsit?
Teljesen el vagyok veszve a babakocsik között, fogalmam sincs, melyiket vegyük meg, légyszi segítsetek!
Amit figyelembe kell/szeretnénk venni:
- jó sok lépcsőt kell másznom, mert nincs lift
- belváros (tehát nem a legjobbak az utak), a nagyszülők pedig szintén izgalmas terep környékén élnek
- gond van a gerincemmel, dolgozunk rajta folyamatosan, de a nagyon sok emelgetés nem tesz jót neki
- legyen bolygósítható a kereke
- legyen egybe a tolókarja
- ne legyen háromkerekű
- nem valószínű, hogy tömegközlekedni fogok, viszont az autóm nem kombi
kislányunk lesz, de nem kell feltétlenül lányos
mondanám, hogy az ár nem számít, de azért ne legyen 200 000 Ft-nál több újonnan
Nagyon, nagyon köszönöm a segítséget!
Quinny Senzz
Bevált falun, a belvárosban is. Kicsi, könnyű a váza, de Mózes, hordozó, sport része tágas, kényelmes.
Mérd le az ajtó szélességét a lépcsőházban!
Jártunk már úgy, hogy én befértem az ajtó, barátnőm nem a babakocsival!
2. vagyok
http://www.youtube.com/watch?v=Ili7Ehey9tE
Itt meg egy videó, csak hogy el tudd képzelni a lépcsőző funkciót (már ha nem ismered).
Én most espiro vectort vennék, ha újra vennék babakocsit, itt a környéken sokaknak van, tetszik.
Mindenképpen nagy kerekűt vegyél és az sem árt ha nem túl nehéz, mivel nincs lift.
Én úgy szoktam, hogy lépcsőztetem a babakocsit, mert a derekam nem bírta a cipelést. Elsőre fura lehet, de sokan csinálják. Ezt nagy kerékkel lehet a legjobban.
utolsó vagyok, hasonlóképpen lépcsőztetem a kocsit, csak az enyémnek nem lehet a kerekeit betolni a hátsó közé, de így is szuperül megy.
Amúgy kb fél éves kortól le is cserélhetitek majd egy még könnyebbre, de legyen annak is nagy kereke, hogy tudd lépcsőztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!