Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Hordozó huzatát ti hogyan...

Hordozó huzatát ti hogyan mossátok ki kézzel vagy gépben?

Figyelt kérdés
Ha bele rakom a mosógépbe lesz valami baja a huzatnak?Eddig mindig kézzel mostam mert nem mertem belerakni.
2014. jan. 1. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
En mindig gepbe mostam 15 perces gyors mosasra tettem 400- as fordulaton centriztem. Nem lett semmi baja es gyonyoru tiszta lett. Ja es 30 fokon.
2014. jan. 1. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is 30 fokon, 15 perces gyorsmosáson mostam minden ilyesmit (hordozó-babakocsi-üléshuzatot), 600-as fordulaton centrifugázva. Egyiknek sem lett semmi baja és én biztosabb vagyok így a tisztaságában...és még meló sincs vele :)
2014. jan. 1. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Jah, bocsi, én is 400-ason centriztem, most néztem :)

2014. jan. 1. 11:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is mosógépben mostam, 30 fokon. én 600-on centriztem, semmi bsja nem lett. Babakocsi, pihenőszék, gyerekülés huzatokat is így mosom.
2014. jan. 1. 12:16
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kimostam a gépben, nekem nincs 15 perces progim, de van kímélő kézi mosás, az 700-on centiz és nem lett semmi baja.

2014. jan. 4. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!