Aranyos ez a babakocsi? Többi lent.
Áprilisban 2 éves lesz a kislányom, neki venném ezt a buggy sportkocsit, de csak tavasszal. Addig egy nagyobb Hauckot használunk.
Cuki ez a buggy szerinted?
Nekem egyáltalán nem tetszik ez a kocsi. Hiányzik a tető róla és a karfa. De hát ízlések és pofonok.
Illetve ha tavasszal lesz 2 éves, ti pedig akkor akarjátok megvenni, akkor szerintem már nem nagyon fogja kihasználni. A fiam is legkésőbb 2 és fél évesen már nem használt semmilyen babakocsit.
A miénken sem volt karfa, de a tető valóban kellene rá.
Egyébként kb. 2 éves volt a fiam, mikor elhagytuk a babakocsit.
Ezt csak szaladgálósnak venném. Pl ha hosszan megyünk. Mondjuk kimegyünk az Auchanba vagy a tóra vagy kirándulni.
Szerintem egy 2 évesnek már nem kellenek extrák a babakocsiban.
Miért? Mi van akkor ha süt a Nap? Ha gyalog menne akkor is sütne. Kalap lesza fején. Ha meg esik akkor esőkabát. Bár esőbe mi nem sétálunk. Azt nem nevezném levegőzésnek, hogy esővédő alatt ücsörög a gyerek.
Most Hauck Roma babakocsink van az is karfa nélküli. Nekünk nem hiányzik. Ha rendesen be van kötve 5 pontossal akkor semmi jelentősége. Mégcsak odahajolni sem tud.
Szóval ez inkább elfáradós babakocsi lenne.
A kérdésem az volt, hogy aranyos-e ez a babakocsi?
Nem a funkcióit kérdeztem! Tisztában vagyok vele, hogy elég alap sportkocsi.
Nekem nem tetszik, és sokba is kerül.
Én 2 évesnek nem vennék babakocsit
Ha tetszik, akkor vedd meg. Én is vettem egy ilyen kocsit (csak az 5e ft volt) a sportkocsi után, hogy amikor elfárad a gyerek (mert pl. boltokat járunk), bele tudjon ülni pihenni. 1 és 3/4 éves volt akkor a lányom. Kb. ötször használtuk, de akkor nagyon jól jött.
A fő kérdésedre válaszolva: nem tetszik ez a kocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!