Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » A nem ISOFIX-es gyermekülés...

A nem ISOFIX-es gyermekülés 9-36 hónapos korig már nem megfelelő?

Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Dehogynem.

Ha E04-es minőstés van rajta, akkor természetesen ugyanolyan jó, mint az isofix.

Nekünk is ilyen ülésünk van és biztonsággal használom, minden szabálynak megfelel és az adac adatai szerint az elmúlt években volt már a kategóriájának törésteszt győztese is.

Az isofixet nehezebb ki-beszedegetni- illetve akkor mindkét autóba bázistalp kell- ehhez pedig nem.

2013. nov. 12. 14:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ! Vásárlás előtt vagyok, ezért próbálok ezúton is tájékozódni.
2013. nov. 13. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a szabványnak megfelel, akkor használható. Nekünk két ülésünk van, mindkettő isofixes, de használjuk nem isofixes autóban is. Isofixre csak akkor érdemes többet költeni, ha a kocsidban is van isofix csatlakozás. Nem kell hozzá semmilyen bázistalp, az csak a hordozóknál van.
2013. nov. 14. 08:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Honnan tudom, hogy az autómban van-e Isofixes csatlakozás? (12 éves autó)
2013. nov. 14. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a hátsó ülés és a támla közé benyúlsz a kezeddel kell lennie két pöcöknek, vagy nem tudom hogyan írjam le pontosabban. Ezekbe kattan bele az ülés isofix csatlakozója. Mi is csak akkor tudtuk meg, hogy van isofix csatlakozás az autóban, amikor gyerekülést vettünk.
2013. nov. 14. 19:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ!
2013. nov. 15. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!