Milyen babakocsit vegyek amelyet újszülött kórtól 3 éves korig lehet használni és elfér egy 90x80cm-es liftbe kinyitva?
Kb. maximum 50.000Ft-ot szánnék rá. Szeretném ha sok feltételnek megfelelne, tudom hogy nem teljesül minden de megpróbálom fontossági sorrendbe összeírni.
Elsősorban újszülött kórtól 3 éves korig használható legyen, beférjen a liftbe, télen tudjam biztonságosan használni a jelenleg 1,5 hónapos kisfiamnál,szerkezete könnyen kezelhető és strapabíró, BKV-n is könnyedén használható legyen.
Nekem ilyen van. Nagyon szeretem. Talán az egyetlen hátránya, hogy nem lehet hozzá mózest csatlakoztatni, de nálunk ez nem okozott problémát. Kicsi, stabil, fél kézzel irányítható, és befér a liftbe, egy helyben megfordul, kicsire összecsukható. Én 3 gyerekkel gond nélkül BKV-zom vele. Még talán annyi, hogy a nagy hó gondot okoz neki, nem igazán terepjáró, de városban ideális.
Szia, nekünk ilyen van:
újonnan sokba került, de vaterán már van 50e alatt használtan.
Van hozzá mózes+hordozó+sport+táska. Nálunk is szempont volt a súly és a méret.
Mindenképpen alumínium vázasat vegyél, az a legkönnyebb.
ennek is a "Súlya az ülőrésszel együtt (kg):9,1" és ha még hozzászámolod a babót + a ruhákat... szóval nem mindegy...
sok szerencsét
Szia!
Ilyenünk van, most már a 2.gyerkőcnél használjuk. Ez az amit 3 éves korig lehet használni, mert eléggé sportos a külseje.
Nagyon szerettem, mert könnyű még is tök jól lehet tolni a hóba meg mindenhol. Ezel beférsz a liftbe simán.
Sziasztok
Köszönöm szépen mindenki hozzászólását, végül sikerült találni egyet az apródon ( [link] Mérőszalaggal mentünk megnézni,éppen hogy beférünk a liftbe :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!