Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit kell nézni egy babakocsin?

Mit kell nézni egy babakocsin?

Figyelt kérdés
Márkát? Könnyüségét? Az anyagot amiböl készült? Elsö babánal mikor vettétek meg a babakocsit? Csak a márkás babakocsi a jó???

2013. nov. 4. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:

nem. azt nézd, hog min 175 fokig dönthető legyen, kénelmes az ülőfelülete, azaz puha, formatervezett, könnyű vázas, de jól pakolható, azaz kosaras alul. Kis helyre lehessen összecsukni és bolygós legyen a kereke.

A színe ne legyen túl kényes és mosható legyen a huzata. a tolókar megfelelő magasságú és Neked kényelmesen tolható legyen.

Na meg nekem fontos, hogy a lábközti részen legyen olyan pattentos sáv, és így ha később ki be teszed a kocsiból, nem kell mindig bekötni, mert nem tud kicsúszni! nagyon pratkikus! Az is jó, ha a tolókarnál van Neked pohár vagy bármilyen tartóka, jól jöhet. :)

Szóval ezeket vedd figyelembe. Meg nézd a kerekeit, csapágyakat, hogy milyen hangja van, ha tolod, mozog e rajta valami, elég masszív e, mert tuti telepakolod majd alul is. :)

2013. nov. 4. 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi három hónappal a baba születése előtt vettük meg. Először belőttük, hogy mennyit költenénk rá, és azt, hogy újat szeretnénk: két gyermekre terveztünk! Fontos volt, hogy milyen funkciói legyenek: mózes, hordozó, sportkocsi, táska, stb legyen hozzá. Ami döntő fontosságú: a kerék.Vidéken lakom, ahol nincs tükör aszfalt, a kicsi kerekű szóba sem jöhetett, ja és legyen bolygósítható is, könnyebb manőverezni vele. Az is számított, hogy mekkorára lehet összecsukni, hogy fér be az autóba. (Végül a Baby Merc Agat Lux 2-t vettük. Nem csalódtam benne!) Nem akarlak befolyásolni! Hirtelen kb. ennyi!
2013. nov. 4. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Én elég magas vagyok, így a tolókar méretezése sem volt mindegy- sokáig próbálgattam a boltban a kocsikat, míg megtaláltam azt, amit nem kell görnyedten tolnom. A többi lényeges szempontot már leírták előttem :)
2013. nov. 4. 13:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Hogy kinek mi aa fontos az függ attól hol fogod használni. Kell-e emelgetned, be fog-e férni a kocsiba, milyen utviszonyok között használod. Könnyű legyen összecsukni kinyitni rárakni a hordozót. Az utviszonytól függ pl milyen kerék a jobb. Kell-e nagy pakolórász az aljára.... stb
2013. nov. 4. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Hol fogod használni, milyen utakon?

Fontos a súlya? (nekem össz 1 lépcsőt kell emelgetnem, így nem volt érdekes és nem tömegközlekedünk, felénk nincs rendesen)

Alul kell nagy rakodórész? (nekem igen, második gyereknél millió cuccunk van + séta közben bevásárolunk)

Könnyen kezelhető legyen, kényelmesen tolni (tolókar hossza, kerekek, bolygókerék). Ha sokat pakolod autóba, akkor fél kézzel összecsukható legyen.

Mit lehet hozzá kapni alapárban? pl lábzsák, esővédő, napernyő, hordozó, mózes

Ár: mi megcéloztunk megy max árat, azon belül próbáltunk maradni. Volt egy ésszerű határ, amit már nem akartam átlépni.

Könnyen tisztán lehessen tartani. Az enyémet pl darabokra szét lehet szedni, és külön van egy ülőbetétje, ami mosógépben mosható.

Valamikor a 7. hónap környékén vettük meg. Nem tudom, hogy csak a márkás a jó -e, nekem az van, egy álom tolni, nem könnyű, de ez nem is volt feltétel. Közel 4 évi használat után is kifogástalan állapotban van, mint a sport része, mint a hordozója. (már 2 gyerek használta)

2013. nov. 4. 13:47
 6/6 anonim válasza:

Ahogy a többiek is írták, az attól függ...

Mire/hol/mikor fogod használni...

Nálunk fontos volt, hogy könnyű legyen a babakocsi, mert emeletre kellett cipelni. Ezenkívül, olyat szerettünk volna, amihez sok tartozék van. Végül egy alumínium vázas 3 az 1-ben babakocsit vettünk, ami nagyon könnyű volt. Még egy kisebb bevásárlás után is egyszerre fel tudtam vinni a gyereket és a kocsit. :)

A hordozót és a mózest akár egy kézzel ki tudtam cserélni a vázon, ami néha jól jött, ha egyedül mentem a babóval valahová.

Fontos, hogy meddig tudod majd használni a babakocsit, mózest kb. 6 hónapos koráig, de ha téli lesz, akkor akár még tovább.

Nekünk ilyen volt: [link]

2013. nov. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!