Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Kismamák! Melyik babakocsit...

Estrella84 kérdése:

Kismamák! Melyik babakocsit ajánlanátok Pierre Cardin 3in1 vagy Titi Triton 3in1?

Figyelt kérdés
Első gyermekünket tervezzük a férjemmel és számomra nagyon fontos, hogy a választott babakocsi könnyű legyen ( mivel az 5dik emeleten lakunk) , gyorsan , praktikusan lehessen a vázra csatlakoztatni a részeit. Ahogy néztem ennél a két tipúsnál akadtam le, ti mit tanácsoltok nekem? Mire figyeljek oda? Szeretném ha legalább a gyermek 3 éves koráig tudná használni a kocsit.

2013. okt. 17. 11:20
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekünk Pierre Cardin PS687 van. Nagyon szeretjük. Könnyen irányítható, akkár egy kézzel is. Praktikus tarozékai vannak. Téli babánk van, öt és fél hónapos koráig használtuk a mózest, vígan elfért benne a kislányom overálban + két takaróba bebugyolálva, egyáltalán nem találtam kicsinek, bár az én babusom átlagos a súlyát, hosszát tekintve. Nagyon könnyű és egyszerű az egyes részeket feltenni és levenni a vázra/ról, pikk-pakk összecsukható és kinyitható a váza. Szép kivitelű babakocsi, nagyon jó minőségű a huzata. A hordozója szűkítővel és derékkiemelővel felszerelt.
2016. júl. 15. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!