BabyBjörn Active vagy Ergobaby Original?
4 hónapos és 8,5 kg babónak lenne. De nem tudom eldönteni melyik legyen. Első baba így nincs tapasztalatom a hordozásban.
Ami még szóba jöhetne az a karikás hordozókendő.
Tapasztalatokat és véleményeket várok!
Előre is köszönöm!
Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért lenne szükségem valamelyik hordozóra mert sokat vagyok egyedül és már nem élvezem a 3.-ról lecipelni a babakocsit. Bevásárlásnál pedig egyszerűen nem marad a kocsiban, csak sír. Ezért gondoltam hogy beszerzek valamilyen könnyen kezelhető hordozót. Nagyon tetszik a karikás kendő egyszerűsége viszont mivel soha nem használtam nem tudom mennyire biztonságos.
Nem "túrázáshoz" szeretném használni csak a napi apróbb teendőim(bevásárlás, posta, átszaladni barátnőmékhez)elvégzésére kellene.
Sajnos mind a kettőre már nem futja.
utolsó vagyok
na ha egész bevásárlást akarsz megejteni vele, akkor csatos. Akarikás nagyon jó, de az egyik kezedet azért korlátozza, valamint félvállas terhelést ad. Szóval ha cipekedni is akarsz vele rendszeresen, akkor csatos.
Csak arra figyelj nagyon, hogy a lehető leginkább passzoljon(nagyon nagy különbségek vannak méretben, formában...). És készülj fel, hogy ami a négy hónaposodnak pl. térdhajlattól térdhajlatig ér, az egy évesen már kicsi lesz(keskeny).
Klub, tanácsadó nincs a közeletekben? Érdemes a csatosokat kipróbálni vásárlás előtt.
No:). Gyöngyöshöz legközelebb Egerben van klub.
Viszont van tanácsadó, ha kéred az emilcímét elküldöm priviben, írj, légyszives ha kéred:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!