Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » BabyBjörn Active vagy Ergobaby...

BabyBjörn Active vagy Ergobaby Original?

Figyelt kérdés

4 hónapos és 8,5 kg babónak lenne. De nem tudom eldönteni melyik legyen. Első baba így nincs tapasztalatom a hordozásban.

Ami még szóba jöhetne az a karikás hordozókendő.

Tapasztalatokat és véleményeket várok!

Előre is köszönöm!

2013. okt. 14. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
A BabyBjörn semmiképp, köze nincs az egészséges terpesztartáshoz. Az Ergobabyt pedig hamar kinövik. A karikás kendőhöz szerintem már nagy a babád. Én Magyarindát vennék, ha az Ergobaby tetszett, ez ahhoz hasonló. Vannak szép mintájúak.
2013. okt. 15. 10:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Ezek közül ergobaby egyértelműen. babybjörn-ben csak elöl tudnád vinni, de már most is van súlya a babádnak, a karikás kendő jellemzően csípőn hordozáshoz való. De az ergobabyval akár mindhárom módon (elöl-csípőn-hátul hordozhatsz
2013. okt. 15. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
nem nagy a babád a karikáshoz, ha elfárad, akkor a totyogót is abba tudod a legkönnyebben felvenni. Másra való már nagyobb korában a két eszköz. A csatos nagyon jó hátra, két válladon, az egész töürzseden oszlik a súly, hosszabb távra szuper. De ha inkább autóztok mondjuk, vagy csak babakocsi mellé kiegészítésnek kell, akkor karikás. Meg a karikás később os nagyon jó szolgálatot tehet. Szóval ha belefér, akkor mindkettőt:), és akkor lefeditek az összes szitut:).
2013. okt. 15. 15:43
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Azért lenne szükségem valamelyik hordozóra mert sokat vagyok egyedül és már nem élvezem a 3.-ról lecipelni a babakocsit. Bevásárlásnál pedig egyszerűen nem marad a kocsiban, csak sír. Ezért gondoltam hogy beszerzek valamilyen könnyen kezelhető hordozót. Nagyon tetszik a karikás kendő egyszerűsége viszont mivel soha nem használtam nem tudom mennyire biztonságos.

Nem "túrázáshoz" szeretném használni csak a napi apróbb teendőim(bevásárlás, posta, átszaladni barátnőmékhez)elvégzésére kellene.

Sajnos mind a kettőre már nem futja.

2013. okt. 15. 21:36
 5/10 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

na ha egész bevásárlást akarsz megejteni vele, akkor csatos. Akarikás nagyon jó, de az egyik kezedet azért korlátozza, valamint félvállas terhelést ad. Szóval ha cipekedni is akarsz vele rendszeresen, akkor csatos.

Csak arra figyelj nagyon, hogy a lehető leginkább passzoljon(nagyon nagy különbségek vannak méretben, formában...). És készülj fel, hogy ami a négy hónaposodnak pl. térdhajlattól térdhajlatig ér, az egy évesen már kicsi lesz(keskeny).

Klub, tanácsadó nincs a közeletekben? Érdemes a csatosokat kipróbálni vásárlás előtt.

2013. okt. 15. 23:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Még van egy olyan variáció is, hogy mei tai (olcsóbb, mint a csatos, de egyáltalán nem nehezebb használni. Nekem gremese van, de biztos vannak még jó márkák) és akkor amellé még belefér egy karikás is :)
2013. okt. 16. 11:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok ilyen klubokról a környezetemben. Tudnál segíteni hogyan keressem? Mert tényleg az volna a jó ha kitudnánk próbálni. Gyöngyösi vagyok.
2013. okt. 20. 04:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Itt találod a klubok és tanácsadók listáját. Gyöngyöst pont nem látok klubok között, de esküdni mernék, hogy találkoztam vele. Utánakérdezek:).

[link]

[link]

2013. okt. 20. 13:11
 9/10 anonim ***** válasza:

No:). Gyöngyöshöz legközelebb Egerben van klub.

Viszont van tanácsadó, ha kéred az emilcímét elküldöm priviben, írj, légyszives ha kéred:).

2013. okt. 21. 09:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Persze kérem az elérhetőséget is!
2013. okt. 21. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!