Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 18hónapos a kislányom és...

Ronyhv kérdése:

18hónapos a kislányom és 11kg, jelenleg 0-18kg Chippolino gyerekülése van, szeretnénk lecserélni nagyobbra mert már kezd kicsi lenni neki, télen beöltözve már biztos kicsi lesz. Ki milyet ajánl?

Figyelt kérdés
Szeretnék tanácsot kérni hogy milyen gyerekülést vegyünk ami nem ölel át több súlykategóriát? 9-36kg-os? Esetleg ami később ülésmagasítóvá alakítható? Milyen márka? Biztonságosat szeretnénk, nem túl drágát.

2013. szept. 23. 15:23
 1/6 A kérdező kommentje:
a kérdező vagyok :-) 9-25? vagy 9-36?
2013. szept. 23. 15:31
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Beöltöztetve tilos utaztatni a gyereket, elveszti a védelmét az ülés.

Mondjuk nem árt ha vesztek egy biztonságos ülést, mert ez sajna nem az. Én a cybex pallas 2-t ajánlanám, nagyon jó ülés és biztonságos. Fiam imádja.

2013. szept. 23. 16:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Tanácsot kértem nem kioktatást,ekkora baromságot azért mert van kabát meg vastagabb nadrág a gyereken meg csizma még nem veszti el a biztonságát az ülés.Egyébként meg ez akkor lenne igaz ha a kocsiba amibe beteszed annak is kiváló a töréstesztje.A jelenlegi ülésünk teljesen bevált semmi gondunk nem volt vele a 18hónap alatt .Attól hogy nem kerül 80ezerbe mint amit te írtál még megfelelt a célnak.Egyébként meg ha elolvastad volna amit kiírtam akkor nem írtál volna ilyet miután külön odaírtam hogy nem túl drágát,tudod nem mindenki engedhet meg magának 100ezres árkategóriát.
2013. szept. 23. 22:23
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Hát pedig nézz utána, téli kabátban tilos bekötni a gyereket. A 80ezres még nem a legdrágább ülés kategória, de viszont biztonságos, azt mondtad, olyat szeretnél.
2013. szept. 24. 01:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk Cybex Isis fix van, olcsóbb, mint a Pallas és az is szuper ülés. Most akciós a Brendonban.
2013. szept. 24. 09:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk kiddy infinity volt, olyan mint a cybex. Kitűnő a töréstesztje. Sajnos az olcsó ülések valóban nem biztonságosak.Ha jót szeretnél a német ADAC tesztelt ülései közül válassz!
2013. szept. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!