Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 7 hónapos a kisfiam. Olcsó,...

7 hónapos a kisfiam. Olcsó, esernyőre csukható babakocsinak szerintetek ez jó?

Figyelt kérdés

Csak akkor használnák,ha megyünk valahova kocsival vásárolni,mert a miénk nem fér be a csomagtartóba.

[link]

2013. szept. 11. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nincs tapasztalatom, mert még én is csak nézegetem az esernyőkocsikat, de szerintem csak akkor tedd bele a babát ilyenbe, ha már tud ülni.

Amúgy számomra jónak tűnik.:)

2013. szept. 11. 16:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Már ül egy ideje! :)
2013. szept. 11. 16:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Akkor jó.:) Ügyes baba.

Amúgy nekem annyi bajom van ezekkel a kocsikkal, hogy annyira kicsi kerekük van, ráadásul műanyag. Nálunk iszonyat rosszak a járdák, kiráznám a lelket szegénykémből.:( Nagykerekű babakocsink van, befér a csomagtartóba, de nem könnyű.

2013. szept. 11. 16:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Mi is pont most vettünk a 7 hónapos lányunknak egy kocsit. Mi a tescoba vettük 10ezerért és ettől sokkal masszívabb és több mindent tud. Kicsivel drágább csak. Hauck babakocsi kb 5kg a súlya igaz nem esernyőre csukódik de így is nagyon kicsi helyet foglal el. A háttámlája is dönthető bolygó kerekes van az alján kosár is. Ki se néznéd abból a kocsiból milyen praktikus és mégis könnyű.

Nekünk is van egy nagy kocsink aminek jó nagy kerekei vannak azzal terepen nagyon jó mozogni ezeken az utakon, de én megértem a kérdező gondját h ha csak el akarsz vhova szaladni sokkal könnyebb ez a verzió. Lépcsőházban lakunk igaz van lift de így is cipelem emeletről emeletre a kocsit meg egyebek. Lehet érezni ezeket az apró kerekűeknél a rossz utat de hirtelen ez a legjobb. Majd első válaszoló ha pér hónapig húzod vonod a nagy kocsit megváltás lesz néha egy ilyen...

2013. szept. 11. 18:23
 5/10 anonim ***** válasza:
[link] ilyenünk van csak pirosban...
2013. szept. 11. 18:26
 6/10 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Kedves 4-es, értem én a problémát.:) Mi a 2-on lakunk, nincs lift, még a lépcsőházba sem tudom betolni a kocsit, mert annyi lépcső van.:( Van garázsunk, ott tartom. Az autóba úgy tudom berakni, hogy szétszedem, mert a sportkocsirésszel nagyon nehéz. Befér ugyan, de alig bírom el. Inkább szétszedem.

Nem tudom milyen esernyőkocsit vegyek, vagy valami kisebbet. Én is gondoltam már rá, hogy kellene valami könnyebb, de ahogy rágondolok az utakra, a hideg kiráz. Sokszor a zebrán alig lehet átkelni ezzel a nagy kocsival is, akkor padka van. Szóval ez az én problémám.:(

2013. szept. 11. 18:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi is a tescoba vettünk hauck babakocsit 10 ezerért Szerintem is nagyon szuper.
2013. szept. 11. 19:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Most akciós a Tescoban vagy csak véletlen egybeesés a 10ezres Hauck babakocsi?
2013. szept. 11. 20:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es és 7-es!

Melyik fajta Hauck babakocsit vettétek? Mert én is nézegettem őket, de nem mertem venni.

2013. szept. 11. 20:58
 10/10 anonim ***** válasza:

4-es vagyok...azt hiszem akciós a babakocsi érdemes elmenni megnézni még vmelyik nap is volt nálunk pl a tescoba ebből a fajtából. Miskolci vagyok amúgy. Huh h milyen fajta? Na most jót kérdeztetek :D a linken a képről nem tudjátok megnézni mi a pontos neve mert én passzolom. A dobozát már kidobtam így meg nem tudom a blokkon annyi van írva h hauck babakocsi PI az nem tudom mit jelent.

Én szeretem nagyon nem bántam meg h megvettük. De ami igaz az igaz h a kerekei tényleg kicsik nem az a fajta mint amit legelőször is vettünk. Mondjuk valóban nem terepen használjuk végképp. Csak suhanós kocsinak. :D

2013. szept. 12. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!